Šeron Stoun: Ljubav s 19 godina mlađim dečkom

Autor:

01.04.2018 20:53

Foto:

Foto:



Nova ljubav holivudske zvezde, koja je ušla u sedmu deceniju života, italijanski je plejboj sa kojim se upoznala na skijanju u Sent Moricu, a nedavno su razmenjivali nežnosti na plaži u Majamiju

Više nije vest da se Šeron Stoun slikala u bikiniju, ona to često radi i ne krije tragove godina na svom telu. Nije vest ni da je sa mlađim dečkom - imala ih je poprilično dosad. Ali na vest da se slikala sa mlađim dečkom i sa prstenom s povećim plavim dijamantom odmah su krenule priče: da li je holivudska zvezda verena?

Dan pre svog šezdesetog rođendana, 10. marta, Šeron je snimljena na plaži u Majamiju sa 19 godina mlađim Anđelom Bofom. Na njenom prstu blistao je dijamant, ali nekoliko sati kasnije stigao je demanti: nije verena.

Dobri geni i čaša crnog vina: Recept za lepotu Šeron Stoun

- Ja baš i nisam devojka koju bi dečko mogao tako lako definisati. Ako želim da imam uz sebe nekog, to ne sme biti nikakav aranžman, već iskrena veza. A takvog partnera je teško naći - rekla je zvezda zapamćena po sceni iz filma “Niske strasti” u kojoj prekršta noge pokazujući da ne nosi gaćice.

Golupčići Šeron i Anđelo nisu krili strasti na plaži, držali su se za ruke, nežno milovali i ljubili. Najnovija “ptičica” u gnezdu najpametnije žene Holivuda (glumica ima IQ 160) Italijan je, uspešni trgovac nekretninama. Njih dvoje upoznali su se u decembru prošle godine u švajcarskom zimovalištu Sent Moricu, i od tada su nerazdvojni. Prvi put su zajedno viđeni u javnosti u januaru, u Njujorku, kad je Anđelo dopratio svoju znatno stariju devojku na snimanje jedne TV emisije.

Bofa nije nov u selebriti svetu. On živi u Cirihu, ali najveći deo godine provodi na španskom ostrvu Ibici. Tu je prošlog leta flertovao sa još jednom dobrodržećom damom - 44-godišnjom Hajdi Klum. A kao svaki pravi Italijan i on je beskrajno romantičan. To je i dokazao kad je u februaru za Dan zaljubljenih odveo Šeron Stoun u hotel “Shangri-La” u Parizu, gde su proveli vikend.

VOLI PILETINU, ALI NE SME

Ulazak u sedmu deceniju života glumica je obeležila kao i svaki drugi dan posle moždanog udara koji je pretrpela 2001. - slaveći. Svaki novi dan za nju je rođendan, a, na sreću, udar nije ostavio ozbiljnije posledice. Od tada je veganka, ne jede ni piletinu, mada je voli, a zahvaljujući uticaju Ričarda Gira priklonila se budizmu.

Ako se odluči na veridbu sa Anđelom Bofom, bila bi joj to treća u životu. Prvi put verenički prsten poklonio joj je producent Vilijam Makdonald 1993, ali od braka nije bilo ništa. Sledeće godine prsten na ruku stavio joj je reditelj Bob Vagner, ali i ta veridba je raskinuta. Šeron je Bobu vratila prsten preporučenom pošiljkom.

Potresna ispovest Šeron Stoun: Išla sam do raja i nazad

Holivudska zvezda ima dva braka iza sebe. Najpre se 1984. udala za TV producenta Majkla Grinberga, ali tri godine kasnije su se razdvojili. Zvanično su se razveli 1990, a 1998. udala se drugi put. I to baš na Dan zaljubljenih, za Fila Bronstajna, novinara lista San Francisco Chronicle. Pet godina kasnije razveli su se, a glumica je nastavila da živi sa troje usvoje dece - sinovima Roanom (17), Lerdom (12) i Kinom (11). Nema sumnje da bi pored mame deca volela da imaju i tatu, a da li je to baš 41-godišnji Anđelo Bofa, plejboj koji obožava sebe i stavlja na instagram gomilu svojih selfija - to isključivo zavisi od Šeron, koja poslednjih nedelja izgleda istinski zaljubljeno.