Valentina i Vladimir Stojković: Ispunjenje najveće želje

Autor:

27.04.2018 19:40

Foto:

Foto:



Golmanu srpskog nacionalnog tima i Partizana i njegovoj supruzi ispuniće se najveća želja: posle jednogodišnjeg sina Vladana dobiće kćerkicu, kojoj se neizmerno raduju svi u porodici

Golman fudbalske reprezentacije Srbije i Partizana Vladimir Stojković (34) i njegova supruga Valentina (26) čekaju rođenje devojčice. Valentina je trenutno u petom mesecu trudnoće, a za Gloriju otkriva da uprkos obavezama oko jednogodišnjeg sina Vladana uspeva sve da postigne i da trudnoća uspešno napreduje.

- Osećam se dobro. Sve je u najboljem redu. Ova trudnoća mi je malo napornija od prve samo zato što sam još uvek veoma angažovana oko Vladana. On je divno dete, sa 10 meseci je prohodao i sada mi je mnogo lakše sa njim nego dok je bio baš mali.

DEVOJČICA U TIMU

Srpski reprezentativac ima dvojicu sinova, sedmogodišnjeg Lava iz prvog braka s Bojanom Rajić i Vladana s Valentinom. Ranije je izrazio želju da bi posle dva sina voleo da dobije devojčicu. S obzirom na to da će mu se želja ostvariti, njegova supruga se našalila na račun brojčanog stanja muških i ženskih članova njihove porodice.

- Već smo saznali pol deteta i budući da je sada na putu kćerka, mislim da će dečaci, tačnije sinovi, uskoro biti u drugom planu.

Valentina i Vladimir su u maju prošle godine govorili da će sigurno raditi na proširenju porodice i da im je ogromna želja da dobiju još jednog člana. Stoga ih vest o prinovi nije iznenadila već neizmerno obradovala.

- Mislim da je to najradosnija vest za svaku porodicu. Buduće bake i deke bili su presrećni kada su saznali. Mi nismo bili preterano iznenađeni jer smo zaista to očekivali. Nisam želela da pravim veliku razliku između dece, tako da je sve ispalo idealno.

Maja Gašić

Autor