Dragana Kosjerina: Tajna ljubav zgodnog stomatologa i lepe voditeljke (foto)

Autor:

18.05.2018 19:01

Foto:

Foto:



Lepa voditeljka Jutarnjeg programa i šoua ‘Luda noć’ RTS-a i njen stomatolog, zgodni Beograđanin Bojan Perduv, otputovali su na zajednički odmor i podstakli nagađanja da između njih postoji mnogo više od klasičnog odnosa pacijent-lekar

Dragana Kosjerina: Priželjkujem brak i dete

Voditeljka Jutarnjeg programa i šoua “Luda noć Dragana Kosjerina (29) prvomajske praznike provela je na Malti. Društvo joj je pravio Bojan Perduv, stomatolog kome je ona poverila brigu o zdravlju svojih zuba. Pošto nije baš uobičajeno da sa svojim lekarima idemo na godišnji odmor, ne čudi što je Bojan, čim su podelili zajedničku fotografiju sa Malte, dobio titulu Draganinog novog dečka. Da tu nešto ima dodatno je podgrejala ona sama kad je prvi put javno pokazala muškarca sa kojim se drži za ruku. Usledilo je još nekoliko zanimljivih uspomena sa ove atraktivne turističke destinacije, a da između njih postoji tajna veza, definitivno je potvrdio on kada je ispod jedne fotografije snimljene u Valeti napisao: “Noge te nose tamo gde te srce vodi”.

Dragana Kosjerina: Moja pravila za zdrav život

Dragana, koja paralelno radi dva zahtevna televizijska formata - Jutarnji program i šou “Luda noć” - pre dve nedelje naglasila je da joj je preko potrebna pauza. Uz fotografiju iz studija i pitanje kako znate da je vreme za odmor, dala je tri vrlo ubedljiva razloga: “Više se ne sećate prethodnog odmora; u periodu od 4.00 do 07.00 sati ujutru popili ste tri kafe; ne umete više ni noge da prekrstite kako treba”. Na ruku su joj išli i prvomajski praznici, pa je bez razmišljanja spakovala kofere i odlučila da nekoliko dana provede daleko od Beograda, gužvi i poslovnih obaveza. Kako je došlo do toga da sa njom pođe i njen stomatolog, za sada je tajna, baš kao i otkad su u vezi. Jer, iako maltene svakodnevno gotovo trećina stanovnika Srbije ujutru prvo ugleda njeno lepo lice, malo ko zna kome pripada srce ove zgodne crnke.

NESUĐENI STOMATOLOG

Lepa Sarajka, koja se nekad bavila manekenstvom i bila top-model agencije Models, osvojila je i titulu Miss Teen 2004. Visoka je 176 cm, a mnogi kažu da jedva čekaju “Ludu noć” kako bi još jednom videli njene duge noge. Ipak, svesna da je lepota samo pola posla, vredno je učila i ulagala u svoje obrazovanje. U osnovnoj školi je sanjala da će biti stomatolog, čak je završila srednju Zubotehničku školu, i to kao odličan đak. Međutim, pred kraj četvrte godine je odlučila da želi da studira psihologiju na Filozofskom fakultetu. Nije dobro prošla na prijemnom, pauzirala je godinu i na kraju upisala Fakultet za kulturu i medije, koji je diplomirala sa briljantnim uspehom - nagrađena je priznanjem za jednog od najboljih studenata generacije.

Dragana Kosjerina: Ne odričem se hrane, uvek biram dobar trening!

Popularnost joj je donela sportska emisija, često je prenosila utakmice uživo i dešavalo se da cela tribina skandira njeno ime. Njen prelazak sa TV Sport klub na RTS 2015. bio je jedan od najzanimljivijih televizijskih transfera te godine. Da su na dobitku i javni servis i ona vrlo brzo je postalo jasno. Od tada Dragana vešto pliva kroz različite TV formate. Sve vreme se visoko kotira na zvaničnim i nezvaničnim listama najlepših voditeljki. Ipak, slava joj nije udarila u glavu, ostala je lepo vaspitana lepotica iz komšiluka, koja nije spremna da zarad karijere žrtvuje porodicu. To je i potvrdila u intervju koji je nedavno dala našem magazinu.

Dragana Kosjerina : Čuvar potaža u zimskom periodu

- Radim dva formata u kojima se odlično osećam i mislim da se dobro snalazim. I želim da tako ostane. S druge strane, već sam u nekim godinama kada su privatno počele da mi se javljaju neke ambicije i želje koje uključuju brak i materinstvo. Ne gori mi pod nogama, što se kaže, ali sam konačno u svojoj tridesetoj osetila kako se bliži vreme za tako nešto. Bilo bi lepo da mi se to i desi u bliskoj budućnosti.