Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Predbračni ugovor kao zalog za sreću

Autor:

26.06.2018 11:20

Foto:

Foto:



O dvostrukom glamuroznom venčanju pevačice i sportskog menadžera pričaće se još dugo, ne samo što je izgledalo kao iz bajke zbog bele kočije, raskošnih venčanica i toaleta već i zbog broja zvanica, bogatog menija, jakog pljuska koji je mladence zadržao u crkvi i predbračnog ugovora

Pevačica Aleksandra Prijović (23) i sportski menadžer Filip Živojinović (32) organizovali su dvostruko venčanje, crkveno u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog i građansko u Belexpocentru. Između dve glamurozne proslave, dosad neviđene na našim prostorima, mladenci su pravili pauzu u porodičnom domu mladoženjinog oca, nekadašnjeg teniskog asa Slobodana-Bobe Živojinovića i njegove supruge, folk dive Lepe Brene, gde su, kako su mediji preneli, potpisali predbračni ugovor. Po njemu, Filip neće imati pravo na Aleksandrin stan u Beogradu, a njegov poklon - automobil, ostaje njoj. Sve što budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe, s tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dela u korist druge strane.

Mladenci su do crkve stigli u beloj kočiji, ukrašenoj belim i ružama boje kajsije, a mlada je blistala u raskošnoj venčanici golih leđa, kreaciji Tijane Todorović. Ceremoniji su prisustvovali kumovi, košarkaš Miloš Teodosić, koji je bio u društvu supruge Jelisavete, i Aco Pejović sa suprugom Biljanom, kao i članovi porodica.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. juna!

Maja Gašić

Autor