Aleksandar Mitrović ima najslađu podršku: Golovi se slave pesmom

Autor:

27.06.2018 19:00

Foto:

Foto:



Iako se često nalaze u drugom planu jer su svetla reflektora usmerena na njihove partnere, žene i devojke fudbalera reprezentacije Srbije veoma su zaslužne za uspehe našeg nacionalnog tima

Sergej Milinković-Savić: Fudbalska zvezda u zagrljaju lepe Novosađanke

Najboljem strelcu srpske reprezentacije, napadaču Aleksandru Mitroviću (23) najsnažniju podršku daje devojka Kristina Janjić (26), s kojom ima dvogodišnjeg sina Luku i petomesečnu kćerku Nađu. Mladi par još nije otišao pred oltar, a Kristina kaže da joj titula “žene fudbalera” svakako ne znači mnogo.

Provokativna kao i uvek: Jelena Karleuša poslala podršku suprugu i ekipi Srbije pred sutrašnji meč (foto)

Nemanja Matić: “Vrela” podrška supruge Aleksandre pred SP u Rusiji (foto)

- Ne volim epitet “žena fudbalera”. Važno je da smo zajedno stvorili porodicu, a to što se Aleksandar bavi fudbalom ima svoje prednosti, ali i mane. Teško je kada se ne viđamo zbog priprema, karantina i utakmica, što klupskih, što reprezentativnih. Trenutno sam u potpunosti posvećena Nađi i Luki pa sam retko u prilici da otputujem na neki meč. Ne stižem čak ni da radim, ali se nadam da će se to u budućnosti promeniti, jer sebe ne vidim samo u ulozi majke - ističe Kristina za Gloriju i dodaje - Aleksandar je porodičan čovek i podrška članova porodice mu je najvažnija. Posebno se obraduje kad mu pošaljem snimak Luke kako se raduje i peva kada on postigne pogodak.

Maja Gašić

Autor