Jelisaveta Orašanin: Vreme je za bebu

Autor:

20.07.2018 14:30

Foto:

Foto:



Glumica i njen suprug Miloš Teodosić, kapiten naše košarkaške reprezentacije, presrećni su što će početkom iduće godine postati roditelji, i mada trenutno ne razmišljaju o polu deteta, buduća mama nam je otkrila da priželjkuje sina kako bi mogla s njim da ide na ekstremne sportove

Glumica Jelisaveta Orašanin (29), koja je pre mesec dana saznala da je u drugom stanju, želela bi da rodi dečaka jer bi ga, kako nam je rekla, vodila na vožnju paraglajdingom i sve one ekstremne sportove gde “radi” adrenalin. Vest da će početkom iduće godine postati mama prvo je saopštila suprugu, košarkašu Los Anđeles klipersa Milošu Teodosiću (31), potom su sreću oboje podelili sa roditeljima i ostalim bliskim osobama iz svog okruženja. Naravno, prinovi se svi raduju, posebno Jelisavetina starija sestra Milica Dašić koja je prošlog avgusta rodila Pavla i tim plavookim anđelom glumicu učinila najsrećnijom tetkom na svetu.

Prva godišnjica braka: Jelisaveta i Teo objavili najromantičnije fotke s venčanja (foto)

SVE ZA POTOMSTVO

Koliko joj je bilo važno da se ostvari u ulozi majke, otkrivaju Jelisavetini prijatelji, koji kažu da je, iako se uvek zdravo hranila, poslednjih nekoliko meseci bila na posebnom režimu ishrane. Posle konsultacija kod ginekologa glumica poznata po nemirnom duhu odlučila je da malo uspori, pa je prethodnih meseci izbegavala aktivnosti koje su mogle da iskomplikuju njenu nameru da ostane u drugom stanju. A kad je saznala da joj se želja ispunila, preduzela je sve mere da ničim ne ugrozi ranu trudnoću. Upravo iz tog razloga je na svadbi Aleksandre i Filipa Živojinovića, kojima je njen suprug venčani kum, pila samo sokove.

Jelisaveta Orašanin: Želim dete

Saznanje da će se uskoro ostvariti kao roditelji Jelisaveta i Miloš smatraju najlepšim poklonom za prvu godišnjicu braka, koju su proslavili 25. juna. Iako im je zasad najvažnije da trudnoća prođe u najboljem redu i da dete bude živo i zdravo, buduća mama, koja je zaljubljenik u ekstremne sportove, otkrila nam je zašto priželjkuje da prvo dobije dečaka.

- Volela bih da prvo rodim sina zato što bih mogla svuda da ga vodim sa sobom, da ga naučim da vozi skejt, da vesla, roni, ide na paraglajding i radi sve ono što budi adrenalin.

Noviteti u trećoj sezoni “Ubica mog oca”: Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić ponovo dele kadar

Naravno, nešto slično se i moglo očekivati od diplomca sportske gimnazije i dame koja je aktivno trenirala veslanje, ronila, jahala konja bez sedla, i čija je neostvarena želja da skoči iz aviona s padobranom.

NA BOLOVANJE U SEPTEMBRU

 

Pošto zasad odlično podnosi trudnoću, nema tipičnih mučnina niti specijalnih prohteva, Jelisaveta je odlučila da radi do septembra. Osim u nastavku “Urgentnog centra”, igraće i u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”, čije snimanje počinje sredinom jula. Reč je o visokobudžetnom projektu koji se bavi sudbinom dvojice košarkaša, glavnu mušku ulogu, lik Marka, igra Aleksandar Radojičić, a Jelisaveti je namenjena rola ljubavnice njegovog druga.

Jelisaveta Orašanin o odlasku u Ameriku: Svaki glumac mašta o Holivudu

Iako će u vreme seta biti u trećem mesecu trudnoće, glumica nije tražila posebne uslove i veoma se raduje saradnji sa Draganom Bjelogrlićem. A to što je u stvarnom životu supruga upravo košarkaša i te kako će joj pomoći da dočara lik svoje junakinje.

Maja Gašić

Autor