Biljana i Janko Tipsarević o ćerki: Emili je draži reket od haljinica

Autor:

08.08.2018 21:45

Foto:

Foto:



Jedan od naših najlepših i najuspešnijih parova, modna dizajnerka Biljana (35) i teniser Janko Tipsarević (34) nedavno su proslavili osam godina srećnog braka, čiju krunu predstavlja njihova četvorogodišnja ćerka Emili.

Ekskluzivno Biljana i Janko Tipsarević: Ljubav potvrđena na iskušenjima

Kakvo je Emili dete, ima li neke izgrađene osobine i sklonosti?

Biljana: Svako voli da hvali svoje dete i ta roditeljska očaranost je normalna, pa ne bih htela da zvuči kao kliše, ali eto reći ću da je Emili veoma kulturna, poslušna i vesela devojčica s kojom sam razvila krajnje drugarski odnos. Sada je u godinama kada su deca beskrajno zabavna, i kada uživate u praćenju njihovog laganog osamostaljivanja karakterističnog za taj uzrast. Ne prestaje da nas oduševljava svojim zapažanjima. Trudimo se da zabeležimo sve te momente, ali pre svega da mi kao roditelji ništa ne propustimo. Sopstvenim ponašanjem dajemo joj primer šta je ispravno, kako treba da se ophodi prema okolini, ali skrećemo joj pažnju i da vodi računa o sebi, jer je ona sada kao neki mali sunđer koji sve upija. Janko je veći autoritet, a ja imam ogromnu želju da ostavarim s njom divan odnos kakav ja imam sa svojom majkom. Emili nije klasična devojčica po pitanju frizurica i haljinica. Mnogo više voli sportsku garderobu i tako gledano rekla bih da je na tatu. Uveliko trenira tenis, opčinjena je sportom i svim igrama koje su vezane za loptu i prirodu. Ja se s njom igram i provodim vreme uz knjigu, dok je Janko zadužen za teniski teren.

Janko Tipsarević: Snaga na usta ulazi (foto)

Janko, da li i vi kao mnogi očevi već strepite od toga da će se jednom pojaviti neko u koga će se Emili zaljubiti i imate li neku strategiju kako da se nosite s tim?

Janko: U ovom momentu se trudim da kćerki budem dobar uzor, ne samo u ponašanju prema njoj već i prema okolini. Sto odsto sam siguran da ćemo joj usađivanjem dobrih modela ponašanja dati i pravu meru samopouzdanja i sigurnosti, a da će to uticati na njene ispravne izbore u budućnosti. Otac je vrlo važna figura u odrastanju kćerke, i ja sam svoju ulogu ozbiljno shvatio. Siguran sam da nijednom ocu nije svejedno kada se prvi put susretne sa zaljubljenom kćerkom, koliko god to bio prirodan tok stvari, ali preživeću. Imam još dosta vremena da razvijem dobru strategiju.

Jelena Đoković i Biljana Tipsarević među najlepšim: Kako izgledaju nežnije polovine teniskih asova (foto)

Maja Gašić

Autor