Iskrena Ketrin Zita-Džons: Brak s Majklom je daleko od idealnog

Autor:

28.11.2018 12:43

Foto:

Foto:



Glumica raskošne lepote, Velšanka Ketrin Zita Džons nedavno je proslavila osamnaest godina braka sa holivudskom legendom Majklom Daglasom. Njihova ljubav je od samog početka intrigirala javnost, a ponajviše zbog velike razlike u godinama. Naime, Majkl je od Ketrin stariji punih 25 godina, a njegova burna prošlost i bitka sa zavisnošću od seksa samo je podgrevala glasine da će ova veza doživeti krah.

Kako je Ketrin Zita Džons jednim potezom učinila da joj sve žene zavide

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана 17. Нов 2018. у 6:51 PST

U čemu je njihova tajna otkrila atraktivna glumica prilikom gostovanja u emisiji "Today" na stanici NBC News.

- Prvo moram da kažem da sam neopisivo srećna da smo uspeli 20 godina da opstanemo zajedno. Bilo je divno, jer nikada nisam mislila da je moguće s osobom provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Majkl i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate decu, koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno deliti - na iznenađenje mnogih ispričala je oskarovka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана 27. Нов 2018. у 5:13 PST

Odgovorila zlobnicima: Ketrin Zita-Džons objavila fotke od kojih zastaje dah

Zita-Džons je ispričala i da sve probleme u porodici rešavaju otvorenim razgovorom, što je posebno važno budući da su i njihova deca pod budnim okom javnosti i često izložena brojnim neistinama koje u medijima čitaju o svojim roditeljima.

Duplo slavlje Ketrin Zite-Džons i Majkla Daglasa: Video sa rođendanske žurke uznemirio javnost (video)

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана 10. Авг 2018. у 2:00 PDT

- Ipak sam ja rođena Evropljanka i jako sam vezana za porodicu, zato mi je normalno da kada dođe do problema da svi sednemo za sto i otvoreno pričamo. Ako se moja ćerka oseća nesigurnom, posebno jer je tinejdžerka i devojčice znaju da budu vrlo zlobne, s druge strane sin odlazi na fakultet, šta odabrati i kako postupiti. Sve su to stvari o kojima raspravljamo svi zajedno kako bi svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja - zaključila je Ketrin.

Maja Gašić

Autor