Vuk o devojkama i plastičnim operacijama: Ta mi neće rađati decu i ići pred staru majku

Autor:

03.01.2017 11:24

Foto:

Foto:



U nedelju je bila poslednja epizoda prve sezone hit serije "Ubice mog oca", a šta će se dalje dešavati sa njenim glavnim junakom - inspektorom Jakovljevićem, koga je maestralno odigrao talentovani Vuk Kostić, otkrićemo na jesen kada se očekuje emitovanje druge sezone.

Iako je i ranije imao zapažene uloge, što u filmovima što u pozorištu, Vuku je je ova uloga donela neverovatnu popularnost. Činjenica da u seriji igra pored svoje nekadašnje devojke Jelisavete Orašanin, podgrejala je glasine da je par obnovio vezu. Za sada oboje vešto izbegavaju da daju jasan odgovor na ovo pitanje.

O tome kako su sarađivali i da li je pomogao "svojoj devojci" da se pripremi za ulogu, Vuk je za Blic zagonetno odgovorio:

- Mojoj devojci? To ne znamo... To ćemo videti u sledećoj epizodi - a zatim i dodao - To samo ona zna. Ne, šalim se. Pričali smo dosta o tome šta i kako. Posao. To civili ne razumeju.

Još jedna od tema koje intrigiraju javnost jesu seksi scene koje i Vuk i Jelisaveta imaju, a  za koje neki misle da su suviše eksplicitne.

- To su gluposti. Svaki muzički spot danas je eksplicitniji od bilo čega u ovoj seriji. A mislim da su ti koji o tome pričaju jezivi primitivci. Niko nije bio go ispred kamere, sve što treba je prekriveno. I sve je toliko lepo slikano da je to prava umetnost - ispričao je Vuk.

Iako nije hteo da otkrije da li su on i Jelisaveta ponovo u vezi, Vuk je dao mišljenje o sve učestalijem trendu plastičnih operacija i ugradnji silikona, a kojem se mnoge mlade devojke danas podvrgavaju.

- Da, pa to sigurno nije moj tip žene. Ta mi neće rađati decu i ići pred staru majku sigurno. A to koji je moj tip žene, to samo ta žena zna - zagonetno je za Blic ispričao glumac.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading