Jedna od ikona stila današnjice, Viktorija Bekam, na jesen se slikala za britansko izdanje magazina “Vogue” i tada je otkrila da se nakon poslednjeg projekta i upliva u kozmetičku industriju (nova linija kozmetičkih preparata u saradnji sa brendom Estee Lauder), posvetila i pisanju.

Naime, bivša Spajsica je otkrila da piše “pisma samoj sebi” pod nazivom “Šta bih želela da sam znala”. Pisma su zapravo neka vrsta memoara, ali napisana su tako da se obraća sebi iz prošlosti i toj nekadašnjoj devojci, odnosno mladoj Viktoriji i otkriva šta je čeka u budućnosti, kako će se poneti u određenim situacijama, koje greške će napraviti...

Tako je Viktorija otkrila i da se zbog nekih odluka kaje...

Plastične operacije

Svi su odmah primetili kada je popularna mršavica ugradila silikone u grudi. Ipak, to je odluka koju "današnja" Viktorija nikad ne bi ponovo donela.

-  Trebalo je da kažem sebi da se ne igram sa svojim grudima. Sve ove godine sam poricala da je to bilo glupo. Znak nesigurnosti. Jednostavno, trebalo je da slavim ono što imam i što jesam - napisala je sebi u pismu Viktorija.

Održavanje braka

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku 17 godina, a po njenom mišljenju, veza može toliko dugo da opstane samo zahvaljujući trudu.

- U braku imaj strpljenja. Ugrizi se za jezik. Budi podrška. I sačuvaj malo tajnovitosti  - napisala je i dodala - Nikad nemoj da dozvoliš da se potpuno opustiš. Makar očetkaj kosu, operi zube, podgrevaj "vatru" jer želiš da mu uvek budeš privlačna kad te pogleda.

Prekomerna upotreba šminke

Mladoj Viktoriji poželela je i da dopusti da joj "koža diše", da manje koristi šminku i da nikada, ali nikada više ne dozvoli da joj stilista obrije obrve. Ali, postoji jedna zavisnost koje se nikada neće rešiti, a to je lak za kosu.

- Uvek ćeš biti zavisna od laka za kosu, ali ćeš naučiti da ga manje koristiš. Molim te, potrudi se da ne izgledaš kao da si prošla kroz aerodinamički tunel - duhovito je napisala Spajsica.

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading