Jelisaveta Orašanin: Jako sam posesivna, kod mene nema gledanja sa strane

Autor:

16.01.2017 10:15

Foto:

Foto:



Od kada su Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić obnovili emotivnu vezu oni ne prestaju da dokazuju ljubav jedno drugom.

– Postoji nekoliko ljudi bez kojih ne bih znao da živim. Na toj listi su Mika Aleksić i Bilja, brat Nestor, majka Gordana, drugari s kojima se osećam kao normalna osoba. I Jelisaveta, naravno, rekao je Vuk nedavno za magazin "Gloria".

Vuk Kostić: Zbog Jelisavete bih išao u vatru

Onda je dodao da bi za svoju devojku uradio sve.

– Zbog nje bih skočio iz aviona. Ma išao bih i u vatru ako treba, dodao je popularni glumac i istakao da u poslednje vreme sve češće razmišlja o porodici i potomstvu.


Jelisaveta takođe, ne propušta priliku da pokaže kakve emocije gaji prema Vuku, pa je gostujući u emisji "Ja to tako" otkrila kako mu ne dozvoljava da gleda druge devojke.

Jelisaveta Orašanin: Vuk je vitez kakvog do sada nisam upoznala

- Iz ove moje tačke gledišta, nema gledanja sa strane. Šalim se, desi se da prođe neka devojka koja je zaista lepa i ne zameram gledanje, zaista. Ja sam jako posesivna i biram muškarce koji takve stvari ne rade - objasnila je Jelisaveta.

Mlada glumica prevaru nikada ne bi oprostila.

A photo posted by PRess Serbia (@pressserbia) on Dec 9, 2016 at 11:16am PST

- Ja prevaru ne bih ni uključivala, za mene je to neoprostivo. Ne postoji opcija. Ne bih mogla sekund da živim s tim. Kad vidim da će možda doći do konflikta, ja spustim loptu, to prođe, pa tri dana kasnije kažem da mi to uopšte nije prijalo - rekla je ona.

 

Komentari. (0)

Loading