Ove zvezde su živele na ivici egzistencije pre nego što im se desila slava

Autor:

16.01.2017 19:18

Foto:

Foto:



Težak i trnovit je put do slave, a neke zvezde to bolje znaju od drugih. Iako se nama možda čini da su preko noći postali popularni, veliki je broj umetnika koji su bukvalno živeli na ivici egzistencije pre nego što im se dogodio uspeh.

Adel

Jedna od najtiražnijih i najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice, slavu je postigla kao mlada, u 21. godini. Ali njen život do drugog albuma po nazivu "21" koji je vinuo u zvezde, nije bio nimalo lak. Stančić u kojem je živela sa majkom, nalazio se u siromašnom kvartu Londona, iznad supermarketa. Buka i graja koje su se svakodnevno čule, a neretko i najezde bubašvaba, bile su paklene za život, ispričala je jednom Adel.

Adelino pevanje u kolima najgledaniji video na Jutjubu u 2016, a pogledajte još neke (video)

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga, odnosno Stefani Đermanota, kako je krsno ime ove pop zvezde, pre nego što će postati slavna, iznajmljivala je garsonjeru u Njujorku. Često se dešavalo da nije imala da plati rentu, a krpljenje kraja s krajem je bila njena svakodnevica. Noćima je pevala po klubovima ne bi li zaradila za stan i hranu, nadajući se da će je neki lovac na talente uočiti.

Kamila podelila tajnu sa pevačicom: Šta povezuje Lejdi Gagu i vojvotkinju od Kornvola?

Bri Larson

Pre nego što će dobiti Oskara za rolu u filmu "Room", glumica Bri Larson je živela sa majkom i sestrom i to praktično u jednoj sobi. Kako je jednom prilikom ispričala, krevet na kome su sve tri spavale, bio je na "spuštanje". Naime, soba je bila toliko mala da nije mogao da stane "normalan" krevet, već su imale onaj na opruge koji je prislonjen uza zid, a po potrebi se spušta.

Goldi Hon

Holivudska zvezda Goldi Hon opisala je u jednom intervjuu kako je izgledao njen život pre slave.

33 godine zajedno: Goldi Hon otkrila zašto ne želi da se uda

- Kad mi je bilo 19 godina otišla sam u Njujork, gde me je čekao posao i stančić u kojem je trebalo da živim sa porodičnim prijateljima. Međutim, kad sam stigla, saznala sam da od posla nije bilo ništa, a umesto "stančića" dočekala me prazna garsonjera, bez cimera a puna bubašvaba! - ispričala je glumica.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading