Njegovo ime je Bond, Džejms Bond: Ko će biti sledeći agent 007?

Autor:

22.02.2017 19:25

Foto:

Foto:



Pripreme za najnovi deo filma o najčuvenijem britanskom špijunu svih vremena Džejmsu Bondu su uveliko u toku, a prema pisanju magazina "GQ" čak 13 glumaca je u opticaju za glavnu ulogu.

A post shared by Luxury Aficionado (@classysavant) дана 22. Феб 2017. у 8:31 PST


Nakon što je obelodanjeno da poslednji "mister Bond" - Danijel Krejg neće igrati u nastavku, producenti su se bacili u potragu. Za sada se 13 glumaca smatra glavnim pretendetima, a sudeći po kladionicama, već su izabrani favoriti.

U ovoj ulozi našli su se mnogi slavni glumci - Dejvid Niven, Džordž Lezenbi, Šon Koneri, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Pirs Brosnan, Danijel Krejg, a svaki je uneo lični pečat u rolu legendarnog špijuna MI5.

A ko bi to mogao da bude naredni Džejms Bond? Predstavljamo vam nekoliko favorita koji su se izdvojili...

Tom Hidlston

Britanac Tom Hidlston se već oprobao u ulozi špijuna u Bi-Bi-Sijevoj seriji "The Night Manager", što mnogi smatraju da će mu biti smetnja kod publike koja je navikla da ga viđa u ovoj roli.

Idris Elba

Omiljen među damama, Idris Elba bi možda bio savršen izbor za srcelomca Bonda. Ako se publika i filmski kritičari budu pitali, on je najpopularniji kandidat.

Tom Hardi

Briljantni Tom Hardi je poslednjih godina stekao veću popularnost igrajući uglavnom opasne momke. Ipak, ono što po mišljenju mnogih mu nedostaje, a što je osnovna Bondova osobina, jeste prefinjenost.

Majkl Fasbender

Sudeći prema kladionicama, Majkl Fasbender ima najviše šansi da dobije ulogu agenta 007, jer poseduje sve kvalitete koje bi špijun njegovog kalibra trebalo da ima - šarm, eleganciju, fizičku snagu i, da ne zaboravimo, odlično izgleda u odelu!

Džejms Norton

Britanac Džejms Norton je, na iznenađenje mnogih, uz Majkla Fasbendera, postao glavni favorit za ovu legendarnu ulogu. Rola u seriji "Happy Valley" jeste mu donela poplarnost, ali da li je dovoljno harizmatičan za ulogu najboljeg špijuna na svetu?

Luk Evans

Velšanin Luk Evans, koji se proslavio ulogom grofa Drakule u filmu "Dracula Untold", osvojio je mnoga ženska srca. Ipak, za ulogu prefinjenog Bonda bi morao da se reši ležernog stajlinga i, naravno, brade od nedelju dana.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading