Ove zvezde su bile na vrhuncu slave, a onda su odlučile da odustanu od karijere

Autor:

06.03.2017 09:28

Foto:

Foto:



Iako se čini da su slava i popularnost ono što svi priželjkuju, ova poznata lica dokazala su da nije velika sreća biti stalno pod svetlima reflektora. Ove zvezde odlučile su da se povuku iz sveta šoubiznisa i barem nakratko "žive kao sav normalan svet" i posvete se porodici.

Elizabet Harli

Pre 15 godina, Elizabet Harli (51) je najavila da se povlači iz sveta glume kako bi odgajala sina Demijana. Harli se proslavila kao model, a nakon toga se posvetila glumi. Prethodnih godina retko se pojavila u televizijskim serijama, a bavi se dobrotvornim radom.

Šon Koneri

Koneri(86) je bio relativno nepoznat sve dok nije postao planetarno popularni agent Džejms Bond. Nakon što je odigrao oko devedeset uloga, legendarni glumac je 2003. godine snimio 'The League of Extraordinary Gentlemen' i objavio da je njegovoj karijeri odzvonilo.

Keri Grant

Jedan od najuspešnijih glumaca Holivuda, Keri Grant svoju karijeru je gradio od ranih 30-ih. Kad je 1965. godine oženio Dajan Kanon, odlučio je da se povuče i sveta umetnosti i posveti porodici. Samo godinu kasnije rođena je njegova ćerka Dženifer.

Meg Rajan

Meg Rajan (55) bila je jedna od traženijih glumica 80-ih i 90-ih, ali kad se razvela od supruga Denisa Kvejda 2001. godine gotovo da je prestala da se pojavljuje na filmskom platnu. Glumica je imala nekoliko manjih uloga, a o njenom privatnom malo toga se zna.

Brajan Vilson

Taking a break during #PetSounds #1966

A post shared by Brian Wilson (@brianwilsonlive) on Jan 8, 2017 at 5:05am PST

Muzičar koji se proslavio u bendu "Beach Boys" žario je i palio 60-ih. Brajan Vilson(74) se povukao iz javnosti zbog borbe s drogom i mentalnim bolestima u kasnim 70-ima, a pojavio se tek trideset godina kasnije.

Greta Garbo

Lepa Šveđanka na sceni se pojavila 20-ih i 30-ih godina prošlog veka. Greta Garbo tri puta je bila nominovana za Oskara, a 1941. objavila je da odlazi u "penziju". Tad joj je bilo 36, a devet godina kasnije Akademija je ovu glumicu nagradila za njene bravure na filmskom platnu.

Eksl Rouz

Nakon što se bend "Guns N' Roses" raspao kasnih 90-ih, frontmen Eksl Rouz(55) nije se više pojavljivao u javnosti. Tek 2008. godine legendarni Gansi su objavili 'Chinese Democracy' pa su krenuli na turneju.

Sid Baret

Muzičar iz benda Pink Floyd, Sid Baret morao je da odustane od muzike zbog psihičkih problema. Prestao je da se pojavljuje u javnosti u kasnim 70-ima, a to je trajalo sve do njegove smrti 2006. godine.

Lorin Hil

Nakon što je izbacila više nego uspešan album 'The Miseducation od Lauryn Hill' 1998. godine, Lorin (41) više nije ništa snimila.

Komentari. (0)

Loading