Kliše ili ipak romantika: Kako je Majkl Daglas osvojio svoju zanosnu suprugu

Autor:

06.03.2017 19:55

Foto:

Foto:



Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons u braku su,već gotovo dve decenije. Tokom proteklih godina ovaj poznati par je prošao kroz brojne izazove: velška glumica se godinama borila sa depresijom, a onda je usledila i Majklova borba sa kancerom. Ipak, ova velika ljubav koja je odolela svim iskušenjima nije počela najslavnije.

Poznati parovi kojima ne smeta velika razlika u godinama

Od kako je postala poznata, ova 47- godišnja glumica je mamila uzdahe širom planete. O njenoj lepoti su svi govorili i mogla je da bira muškarca kojeg god da je poželela. Sa druge strane,  Majkl Daglas je oduvek bio miljenik žena. On je 1999. godine bio na vrhuncu svoje popularnosti, uživao je status velike zvezde i još većeg zavodnika, pa je tako velšku glumici smatrao već osvojenim plenom.

Samouvereni zavodnik nadmeno joj je prišao u baru i rekao da želi da bude otac njenoj deci. Ipak, Ketrin nije bila impresionirana pa mu se uljudno zahvalila na piću.

-Mnogo toga sam čula o vama, ali mislim da je sada vreme da vam kažem Laku noć

Nenaviknut na odbijanje Majkl je bio rešen da je osvoji, pa je tako na adresu Ketrin Zite Džons stigao buket prelepog cveća i izvinjenje. Brzo su uplovili u strasnu vezu a onda je Majkl odlučio da zaprosi svoju dragu.

- Zaprosio sam je u Aspenu, bio je to 31. decembar 1999. Izabrao sam ovaj datum jer tako ga nikad neću zaboraviti. Oboje smo bili bolesni i prikovani za postelju, imali smo grip. Pitao sam je da se uda za mene u čim smo ušli u 2000. godinu. I rekla je "ne" - otkrio je slavni glumac.

Zbog velike razlike u godinama mnogi su prognozirali krah ovoj vezi, ali slavni par ih je demantovao. Njihova veze je danas jača nego ikada,  par ima dvoje dece –  sina  Dilana Majkla (16) i ćerku Sajrus Zitu (13).

Komentari. (0)

Loading