Bili su bliski prijatelji: Batler princeze Dajane otkrio dugo čuvanu tajnu

Autor:

08.03.2017 19:58

Foto:

Foto:



Pol Barel (57) koji je javnosti poznat kao bivši batler i bliski prijatelj princeze Dajane, venčaće se sa svojim partnerom Grejemom Kuperom (58) u aprilu. Za momačko veče, Pol i Grejem svoje prijatelje vode u gej klub, a svadba će biti na gostima još nepoznatoj lokaciji.

Venčanje će, otkriva prijatelj, biti sa temom cirkusa. Konobari će biti obučeni u kostime klovnova, a par je pozvao samo najužu porodicu i bliske prijatelje.

30 godina čuvana tajna: Intimna pisma Lejdi Di prodata na aukciji

Barel je objavom venčanja prvi put u životu priznao da je homoseksualac. Pre samo šest meseci, razveo se od supruge Marion nakon 32 godine braka. S njom ima dvojicu sinova, Nika i Aleksa, kojima je tek nedavno otkrio istinu.

- Sada je mnogo srećniji kada u javnosti može da bude ono što je. Pronašao je sreću i jako je siguran u sebe i svoju vezu - kazao je Barelov prijatelj, prenosi 24sata.hr.

Iako se godinama šuškalo da Pol više voli muškarce, on je to više puta demantovao. Jedina osoba kojoj je Barel rekao istinu o svojoj seksualnosti bila je Dajana, koja se i njemu svakodnevno poveravala i smatrala ga svojom "stenom".

- Rekao joj je istinu kada nije mogao da kaže ni svojoj porodici, bili su toliko bliski - rekao je izvor blizak Polu za The Sun.

Otkriveni nepoznati detalji o princezi Dajani: Zašto Ledi Di nije poštovala kraljevski protokol

Bivši princezin batler tokom godina je zaradio milione otkrivanjem tajni kraljevske porodice. Objavljivao je knjige, davao intervjue i učestvovao u rijaliti šou 2004. godine.

Barel je 2001. uhapšen zbog sumnje da je iz Dajaninog stana u Kensingtonskoj palati ukrao više od 300 vrednih i ličnih princezinih predmeta. Policija je nakon pretresa njegovog doma u Češiru pronašla i stvari koji pripadaju prinčevima Vilijamu i Čarlsu.

Iz dnevnika princeze Dajane: Dirljive majčinske reči o sinovima

Ali kraljica Elizabeta je stala u Polovu odbranu i rekla je da joj je Dajanin batler priznao da je "odneo neke Dajanine stvari u svoj stan na čuvanje". Pol je zbog toga bio oslobođen svih optužbi.

Komentari. (0)

Loading