Bile su lepotice u mladosti, a lepotice su i sada. Za ove dame kao da je vreme stalo. Iako su duboko zašle u sedmu, osmu, pa čak neke i u devetu deceniju života, one su apsolutne vladarke crvenog tepiha!

Rakel Velč

Američka glumica Rakel Velč je u početkom septembra napunila 76 godina, ali ova dama uspešno prkosi godinama.  Na svečanom Balu nade na Beverli Hilsu bila je apsolutna zvezda crvenog tepiha koja ne samo da je svojim seksepilom parirala daleko mlađim koleginicama, već je i mnoge od njih zasenila.

Džejn Fonda

Poznato je da američka glumica Džejn Fonda održava figuru redovnim vežbanjem, ali telo koje ima u svojoj 78. godini je svakako za divljenje. Filmsku karijeru je počela šezdesetih i dobitnica je čak dva Oskara. Na promociji mreže "Netflix" se pojavila u zanimljivom cvetnom kompletu koji savršeno pokazuje njenu zadivljujuću figuru.

Goldi Hon

Plavokosa lepotica narednog meseca puni 70 godina, ali u njenom slučaju, godine su zaista samo brojka. Talentovana komičarka je već više decenija u posvećenoj vezi sa glumcem Kurtom Raselom sa kojim ima sina Vajata, dok iz braka sa Bilom Hadsonom ima dvoje dece, takođe glumce - Kejt i Olivera Hadsona.

Tina Tarner

Tamnoputa kraljica roka, Tina Tarner, za nepunih mesec dana puni 77 godina, a čini se kao da nema nameru da ostari. Buran brak sa Ajkom Tarnerom nije ostavio traga na ovoj lepotici. Iza nje je šest decenija uspešne karijere, a gotovo da nema nagrade koju nije osvojila. Iz braka sa Ajkom im adva sina - Ronija (56) i Rejmonda Krega (58).

 Meril Strip

Zasigurno jedna od najboljih glumica na svetu ikada, Meril Strip, nikada nije važila za klasičnu lepoticu. Ono čime ona pleni je vanvremensko. Čak i sada u 67. godini, glumica je elegantna i prefinjena, kao i u mladosti. A mnogi kažu da čak sad i lepše izgleda. O njenom glumačkom umeću govori neverovatnih 19 nominacija za Oskara (tri je osvojila), a za Zlatni globus je bila nominovana čak 29 puta.

Džejn Sejmur

Nekadašnja Bondova devojka, britanska glumica Džejn Sejmur, našoj publici je najpoznatija po ulozi u mini seriji "Istočno od raja". U februaru ove godine atraktivna glumica je napunila 65 godina, što se nikako ne bi reklo po njenom izgledu. A o tome koliko dobro izgleda, govori i činjenica da se pre tri godine slikala za naslovnu stranu časopisa "Closer" i to u bikiniju!

Sofija Loren

Filmska legenda Sofija Loren napunila je 20. septembra 82 godine, a italijanska zvezda i dalje pleni raskošnom lepotom. Nekadašnji seks simbol je pedesetih i šezdesetih godina slamala srca muškarcima širom planete, vodila je buran život, a žene širom sveta su joj zavidele na besprekornoj lepoti i figuri u obliku peščanog sata.

Helen Miren

Dama Helen Miren, osim što je izuzetno talentovana glumica, poznata je i po svojoj vrcavoj prirodi i šarmu. Ova britanska lepotica je napunila 71 godinu, ali njoj godine zaista ne mogu ništa. Vodi buran život, često se pojavljuje u izdanjima za koja mnogi kažu da nisu primerena njenim godinama. Ali, jedno je sigurno, kad Helen zakorači na crveni tepih, svi pogledi su uprti u nju.

 

Komentari (0)

Loading