Melina Džinović za novu "Gloriju": Zabavno je družiti se sa Paris Hilton

Autor:

09.04.2017 11:03

Foto:

Foto:



Kreatorka Melina Džinović (34) krupnim koracima osvaja modni svet. Njene haljine nose glumice Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Sofija Vergara, Kejt Bekinsejl, Pamela Anderson, kao i čuvena bogatašica Paris Hilton, a posle nedavne revije u Sao Paulu o njoj je pisao i brazilski “Vogue”.

Ipak, njoj je najdraže kad je predstavljaju kao suprugu domaće zvezde, pevača Harisa Džinovića (64). O tome, saradnji sa naslednicom lanca hotela “Hilton”, ali i komentarima da su joj haljine “bezobrazno skupe”, Melina je govorila za magazin "Gloria" po povratku iz Brazila.

Pre dve nedelje imali ste reviju u Brazilu. Reviji je prisustvovala i urednica brazilskog izdanja magazina “Vogue” Donata Meireles, vi i vaši modeli ste predstavljeni na stranicama te “modne Biblije”. Da li je to prvi put da “Vogue” piše o vama i koliko vam to znači?

- “Vogue” je u martovskom izdanju objavio najavu za reviju “Hamel”. Već tada sam bila izuzetno srećna jer sam svesna značaja tog magazina. Modnu urednicu upoznala sam dan pred reviju, na večeri kojoj je domaćica bila Izabeli Fontana. Donata me je oduševila pojavom i stavom. A kad se u mojoj haljini pojavila na samoj reviji i poželela nam sreću, bukvalno sam bila u šoku, jer nisam znala da i ona nosi kreacije “Hamel”.

Ostatak intervjua sa Melinom Džinović pročitajte u novom broju “Glorije” koji je u prodaji od 7. aprila!

Komentari. (0)

Loading