Poznata glumica Ljiljana Stjepanović ponosna je baka četiri unuke. Sedamnaestogodišnja Ksenija, dvoipogodišnja Ljiljana i bliznakinje Angelina i Dorotea, koje su 8. februara napunile godinu, predstavljaju čitav njen svet.

Najstarija Ksenija mnogo podseća na svoju baku, a glumica je otkrila i šta je unuka nasledila od nje.

- Imamo istu energiju, a lepotu je nasledila od mame i tate - rekla je Ljiljana u emisiji "Exkluziv", dok Ksenija kaže da sa bakom deli i fizičke karakteristike.

Ljiljana Stjepanović: Dani velike strepnje pored inkubatora

- Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kada je bila mlada - rekla je Ksenija i otkriva da je najlepše uspomene iz detinjstva vežu za periode kada se igrala u bakinoj kuhinji. Nije ni čudo što je onda već izabrala svoje buduće zanimanje.

-Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih želela da odrastem - kaže Ksenija koja je zajedno sa bakom nedavno snimala film “Vrati se, Zone”. Igrala je epizodnu ulogu Mare i, po opštem mišljenju, sjajno se snašla pred kamerama.

Ljiljana Stjepanović: U ovim godinama muškarac mi nije potreban

Smatram da je to odlično uradila. Nisam subjektivna, iako bih možda i mogla da budem jer je u pitanju moje dete. Svi su je hvalili. Bila je presrećna što snima, ali nismo imale zajedničku scenu. Koliko god da unuke obožavamo i uvek mislimo da su mali, ona je to vrlo zrelo uradila, akcenti su joj bili sjajni i pokazala je veliku glumačku energiju i snagu. Savet od mene nikad ne traži, mnogo je samostalnija nego što sam ja bila u njenim godinama, i sigurna u sebe, voli sve da uradi sama, što je veoma dobro. Poštujem njene izbore i verujem da čovek sam treba da gradi svoju karijeru, i da pre svega veruje u sebe. Inače ide u Dadov i glumu uči kod Kokana Mladenovića, a igrala je u serijama “Selo gori, a baba se češlja” i “Miris kiše na Balkanu” - rekla je Ljiljana za "Gloriju" ne krijući da njena unuka osim bakine ima i veliku podršku roditelja.

- Njeni roditelji, Igor i Natali, uz nju su po tom pitanju, kao i ja, što je za mlado biće veoma važno. Iskusila sam to na svojoj koži, jer mene moji roditelji nisu podržavali, čak ni kad sam upisala akademiju. Imali su primedbe na moj izbor, ali je, istina, bilo i neko drugo vreme, uvek bi me pitali šta ću ja pored toga da radim. Gluma im se nije činila kao ozbiljan poziv, nego onako, za usput. Mnogo kasnije su to prihvatili i podržavali me. Veoma je važno da tvoji najbliži budu uz tebe ako nešto voliš i želiš time da se baviš. A vidim da Ksenija to baš voli.

Komentari (0)

Loading