Dramska umetnica sa suprugom, kolegom Igorom Đorđevićem, u maju očekuju rođenje druge devojčice, kojoj se, pošto je dobila uveravanja da će zadržati svoju sadašnju sobu, najviše raduje devetogodišnja kćerka Petra

Glumica Zorana Bećić (36) u sedmom je mesecu trudnoće. U maju, kada je termin porođaja, doneće na svet još jednu devojčicu. Ona i suprug, njen kolega Igor Đorđević (39), imaju i devetogodišnju kćerku Petru, koja se kao i njeni roditelji raduje novom članu porodice.

- Kako se bliži trenutak porođaja, Petri je sve draža ideja da će dobiti sestru. U fazonu je da ima nekog ko je samo njen. Prva reakcija je bila da neće da deli svoju sobu, ali kad smo joj obećali da neće, bilo je sve u redu - kaže Zorana i nastavlja: - Razlika u godinama između njih dve je velika. Svi naši prijatelji su bili uvereni da ćemo se zadržati na jednom detetu, ali smo ih iznenadili. Planirali smo drugo dete, sada se desilo, i ne mislim da je ta razlika isuviše drastična, naprotiv, smatram da to ima i određenih prednosti.

Објава коју дели Zorana Becic (@zobecic) дана 24. Феб 2017. у 12:52 PST


U želji da kćerki priušti nešto posebno pre nego što stigne beba, Zorana je Petru odvela kod svog kuma u Španiju, gde su proslavile njen deveti rođendan.

- Mnogo se tome obradovala. Obožava tog mog kuma Borisa, a i on lepo zna da se brine o nama pa smo videle svašta i uživale. Obišli smo Malagu, Sevilju, Kordobu i Marbelju i proveli osam nezaboravnih dana na suncu usred februara, kad je kod nas bilo prilično hladno. Petra je sedela na plaži, sunčala se i brčkala noge u moru, s divnim pogledom na Afriku. I meni je baš prijalo, pošto veoma dugo nisam putovala onako za svoju dušu. Dobro sam napunila baterije i sad na miru mogu da čekam porođaj. Bilo je nezaboravno, mada su se svi oko mene zabrinuli kako ću se snaći s malim detetom, u šestom mesecu trudnoće. Uprkos presedanju i noćenju na aerodromu, sve se završilo kako treba, i obe sa tog puta nosimo sjajne uspomene.

OTAC NIJE KOLAC

Glumica otkriva da joj se druga trudnoća umnogome razlikuje od prve.

Објава коју дели Zorana Becic (@zobecic) дана 25. Сеп 2016. у 8:54 PDT


- U prvoj se maziš, nemaš nikakve obaveze, svi su podređeni tebi i ispunjavaju tvoje prohteve, a u drugoj imaš dete i kućne poslove koje treba da završiš. Najbitnije su potrebe deteta, koje se tvojom trudnoćom nisu nimalo promenile ni umanjile. Naša kćerka Petra, osim osnovne, pohađa i muzičku školu. Uz sve to ima i druge vannastavne aktivnosti, na koje je treba i odvesti i vratiti kući, a i kvalitetno provoditi vreme s njom. Zbog svega toga nisam imala kad da se ponašam kao većina trudnica. Moram da pohvalim supruga. Uprkos prezauzetosti, ogroman broj obaveza on odrađuje, na prvom mestu svako jutro Petru odvodi u školu.

Taman kad joj je postalo dosadno što je stalno kod kuće i što pravi pauzu u glumi, pozvali su je iz studija “Prizor” da sinhronizuje crtaće za bosansko-hercegovačko tržište.

- Prvi put to radim i super je, sve mi je potpuno nepoznato. Posao nije nimalo lagan, ali je veoma zabavan i baš mi se dopada. Igram Kalimerovog drugara u istoimenom filmu, zapravo svi imamo po nekoliko likova, ekipa je sjajna i nadam se da ćemo uspeti sve da završimo pre nego što se porodim. Obradovala sam se toj ponudi zbog toga što je to nešto novo za mene, uz to je u blizini moje kuće pa se malo i prošetam. A najvažnije od svega je što se osećam korisno, u suprotnom bih samo kukala kako mi je muka i ne mogu ništa da radim.

Komentari (0)

Loading