Bora Đorđević u novoj "Gloriji": Podmlađivanje rokera za tri meseca

Autor:

13.05.2017 21:48

Foto:

Foto:



Lider ‘Riblje čorbe’ prijatno je iznenadio prisutne na nedavnom nastupu u Beogradu: pokazao je vitku figuru i novu frizuru zahvaljujući čemu izgleda kao da mu je minimum dvadeset godina manje

Na nedavnom nastupu “Riblje čorbe” u jednom beogradskom klubu Bora Đorđević (64) predstavio je novi imidž. Vitke figure i s novom frizurom izgledao je dvadesetak godina mlađe, čime je podsetio na svoja najbolja izdanja i mogao da se uporedi s velikim svetskim rokenrol zvezdama.

Poznati muzičar je u poslednja tri meseca počeo da vodi zdrav stil života, koji podrazumeva umerenu fizičku aktivnost i izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Do velikih promena u Borinim navikama došlo je, najpre, na insistiranje njegove supruge Dubravke Milaković (40), pored koje on doživljava drugu mladost.

Upravo zbog ljubavi prema ovoj Slovenki najpoznatiji srpski roker se preselio u Ljubljanu pre tri godine. Iako su mnogi sumnjali da će njegov odlazak iz Beograda ugroziti funkcionisanje “Riblje čorbe” i dovesti do njenog gašenja, ispostavilo se suprotno.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 12. maja!

Komentari. (0)

Loading