Vuk Kostić u novoj "Gloriji": Dosadila mi je priča o Jelisavetinoj svadbi

Autor:

19.05.2017 17:00

Foto:

Foto:



Dramskog umetnika više uzbuđuju poslovni izazovi koji ga uskoro čekaju i ribolovački poduhvati na Jadranu od emotivnog statusa njegove bivše devojke i koleginice, koju krajem juna očekuje venčanje sa košarkašem Milošem Teodosićem

Dok cela Srbija bruji o predstojećem venčanju glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, glumac Vuk Kostić (37), koji je s koleginicom dugo bio u emotivnoj vezi, vešto izbegava da priča o toj temi. I tako domaća javnost biva uskraćena za odgovore na intrigantna pitanja da li je glumac pozvan na svadbu, šta će tom prilikom pokloniti mladencima, i da li se sa bivšom ljubavi rastao u prijateljskim odnosima. On radije priča o budućim premijerama, nastavku snimanja serije “Ubice mog oca”, u kojoj je maestralno odigrao lik mladog inspektora Aleksandra, i o trofejima osvojenim na nedavno održanim takmičenjima u ribolovu.

- Dosadila su mi pitanja i priče o svadbi, ili o meni i Jelisaveti. Kad čujem “privatno”, odmah znam da je o tome reč. Radije bih govorio o nečemu drugom.

Ostatak intervjua sa Vukom Kostićem pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 19. maja!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading