Druga mladost Bore Đorđevića: Nova frizura, vitka figura i zdrav život

Autor:

22.05.2017 13:57

Foto:

Foto:



Lider ‘Riblje čorbe’ prijatno je iznenadio prisutne na nedavnom nastupu u Beogradu: pokazao je vitku figuru i novu frizuru zahvaljujući čemu izgleda kao da mu je minimum dvadeset godina manje

Na nedavnom nastupu “Riblje čorbe” u jednom beogradskom klubu Bora Đorđević (64) predstavio je novi imidž. Vitke figure i s novom frizurom izgledao je dvadesetak godina mlađe, čime je podsetio na svoja najbolja izdanja i mogao da se uporedi s velikim svetskim rokenrol zvezdama. Poznati muzičar je u poslednja tri meseca počeo da vodi zdrav stil života, koji podrazumeva umerenu fizičku aktivnost i izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Do velikih promena u Borinim navikama došlo je, najpre, na insistiranje njegove supruge Dubravke Milaković (40), pored koje on doživljava drugu mladost.

#ribljacorba #čačak #rocknroll

Објава коју дели Riblja Čorba (@ribljacorbaofficial) дана 21. Јан 2017. у 3:21 PST

Upravo zbog ljubavi prema ovoj Slovenki najpoznatiji srpski roker se preselio u Ljubljanu pre tri godine. Iako su mnogi sumnjali da će njegov odlazak iz Beograda ugroziti funkcionisanje “Riblje čorbe” i dovesti do njenog gašenja, ispostavilo se suprotno. Jedna od najdugovečnijih ovdašnjih rokenrol postava nastavila je normalno da radi, ugovara nastupe u zemlji i inostranstvu, i pored svega da oživi svoju diskografiju. Naime, na nedavnom koncertu za odabranu publiku u Beogradu Bora i ostali članovi benda predstavili su novu pesmu, singl “Da tebe nije”, kojim su, kako su istakli, želeli da najave objavljivanje dvadesetog albuma. Borina energija i mladalački izgled, kao i ponovo probuđeni šarm kojim je osvajao publiku sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, animiraju nove poklonike “Čorbine” muzike regrutovane među klincima rođenim malo pre i posle 2000. Nakon beogradskog nastupa grupa je održala nekoliko koncerata u Bosni i Hercegovini, od kojih se onaj u Foči i dalje prepričava kao jedan od najboljih koji je taj grad video i čuo u poslednjih desetak godina.

Bora Đorđević: Kako sam uspešno završio školu bifea Atelje 212

U SUSRET JUBILEJU

Bora je ponovo u stvaralačkom zamahu, jednako uspešno piše i komponuje pesme različitih žanrova, od ljubavnih do društveno-angažovanih, po kojima je več četiri decenije poznat širom regiona. Treća supruga Dubravka, s kojom je sklopio bračni zavet u junu prošle godine na grškom ostrvu Santorini, pozitivno utiče na njegovu kreativnost, što nagoveštava da će dvadeseti album “Čorbe” biti jedan od najboljih. Svi iskreni poštovaoci Bore Đorđevića i njegovog rada mogu biti srećni što je korigovao životne navike usvajajući ideju da čovek može biti u punoj stvaralačkoj snazi i mladolik i u sedmoj deceniji života.

#ribljacorba #čačak #rocknroll

Објава коју дели Riblja Čorba (@ribljacorbaofficial) дана 21. Јан 2017. у 3:21 PST

Bora Đorđević: Žalim što nemam više dece

“Riblja čorba” naredne godine obeležava veliki jubilej, četiri decenije postojanja, a iako je bilo predviđeno da ga sa najvernijim fanovima proslavi ovog juna na stadionu “Rajko Mitić” Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koncert će ipak biti odložen za 2018, pošto je posle detaljne analize među članovima usaglašen stav da je grupa zvanično osnovana u februaru 1978. Do tada će najverovatnije biti objavljen i jubilarni, dvadeseti album, pa će slavlje biti kompletno.

Komentari. (0)

Loading