Miloš i Jelisaveta Teodosić u novoj "Gloriji": Najvažniji ugovor

Autor:

03.07.2017 17:00

Foto:

Foto:



Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i glumica imali su venčanje kao iz bajke, na vernost i ljubav jedno drugom su se zakleli pred više od dve stotine zvanica, a zatim se uputili na medeni mesec na Maldive

- Pre dva dana sam potpisao najvažniji ugovor. Bilo je lepo, lepše nego što sam očekivao. I to je to, sad idemo da se odmaramo - rekao je Miloš Teodosić (30) posle bajkovitog venčanja sa glumicom Jelisavetom Orašanin (28) u beogradskom restoranu “Topčiderac”, gde je sve izgledalo upravo onako kako su njih dvoje zamislili.

U haljini puderroze boje, za čiju izradu je utrošeno deset metara različitih materijala i 100 sati ručnog rada, čiji gornji deo je bio od čipke sa “Svarovski” draguljima, sa dubokim šlicem koji je otkrio njene savršene, duge noge, Jelisaveta je blistala. Miloš se opredelio za klasičan crni smoking sa crnom leptir mašnom, koja je u jednom trenutku završila kao podvezica kod njegove supruge. Zaljubljeni i srećni, mladenci su najvažnije “da” u životu izgovorili tačno u 16.30 ispod svodova oltara specijalno konstruisanog za njihovo venčanje, dekorisanog svilenim ukrasima i stotinama belih ruža.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3 jula!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading