Šta kaže njegova partnerka? Predrag Bjelac o škakljivim scenama sa Jelisavetom Orašanin

Autor:

19.08.2017 12:57

Foto:

Foto:



 

Poznati glumac Predrag Bjelac koji je svetsku javnost osvojio ulogom mračnog čarobnjaka Karkarofa u četvrtom delu sage o Hariju Poteru - "Hari Poter i vatreni pehar", već godinama živi na relaciji Beograd-Prag. U Češku je otišao ranih devedesetih zbog posla i boljih angažmana, ali ljubav ga je vratila u Srbiju.

Predrag Bjelac – svetska zvezda: Kolekcionar dobrih uloga i malih automobila

Glumac je poslednjih nekoliko godina u vezi sa crnogorskom rediteljkom Marijom Perović, pa je zbog nje i ćerki iz prvog braka Une i Tare sve češće u rodnom Beogradu. Pored toga, povod je i angažman u hit seriji "Ubice mog oca".

Čuveni Baron, kako ga je domaća publika do skoro zvala zbog legendarne uloge u filmu "Kad porastem biću kengur", odnedavno ima  novi nadimak - ministar Kovačević, po liku koji tumači u seriji "Ubice mog oca".

Објава коју дели Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) дана 19. Дец 2016. у 11:41 PST


O njegovoj roli dosta se pričalo, a jedan od razloga su i vruće scene koje je imao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin. O tome šta prvo pomisli kad dobije scenario sa škakljivim scenama, glumac je rekao:

- Kažem okej, to mi je uloga. To je malo škakljiva scena i škakljiva tema i više brinem da li sam ja fizički spreman na to u svakom smislu. Znate kako to je velika zamerka ogromnoj većini našeg glumišta, nismo dovoljno spremni kao inostrani glumci - ispričao je Bjelac za "Blic" i otkrio da ne radi posebno na fizičkoj formi, za razliku od svetskh zvezda.

Takve scene umeju da budu nezgodne ukoliko ste u emotivnoj vezi, ali glumac kaže da je njegovoj partnerki jasno da je to samo posao.

- Radio sam kratki film pre skoro dve godine i imao sam neke još ozbiljnije scene sa koleginicom Jelenom Gavrilović, a moja Marija je bila na tom snimanju i pošto je Jelena tada bila u vezi sa montažerom koji je radio za Mariju, moja partnerka je samo rekla: "Nema veze, neka ostane sve u porodici". Mislim da je besmisleno da bude ljubomorna zbog toga.

Serija “Ubice mog oca” je postigla neverovatnu gledanost.

– Verovao sam u reditelja Gagu Antonijevića, ali nisam očekivao da će serija naići na toliko dobar odziv kod publike. Gaga se vratio iz Amerike obogaćen ogromnim znanjem i iskustvom i uspeo je da i ovde izgura svoju priču. Zadovoljan sam što ljudi u “Ubicama mog oca” prepoznaju nešto dobro, što vole seriju - otkrio je glumac svojevremeno za "Gloriju".

O zapletu u drugoj sezoni dosta se priča, svi pokušavaju da odgonetnu šta će se desiti, a Bjelac kaže da to ni samim akterima serije nije poznato.


- Ne želim da se foliram, stvarno ne znam šta će biti u drugoj sezoni. Izuzetno je lepo raditi na seriji "Ubice mog oca" i svi smo bili srećni da radimo nešto skoro revolucionarno. Nikada u istoriji naše televizije, pa čak ni jugoslovenske, nije postojala ta vrsta serije, to je kod nas bila prva - ispričao je Bjelac za "Blic".

Maja Gašić

Autor