Vanja Ejdus u novoj "Gloriji": Moj svet sa Sanom

Autor:

29.11.2017 09:28

Foto:

Foto:



Premda bi volela da ima još dece, glumica priznaje da bi se sada teško ponovo upustila u avanturu podizanja i vaspitavanja naslednika jer iz iskustva s osmogodišnjom kćerkom zna koliko energije, truda i vremena treba utrošiti kako bi se mališan izveo na pravi put

Jedna od najaktivnijih domaćih glumica Vanja Ejdus (41), koja trenutno igra u dvadesetak predstava i trenutno sprema Nušićevu "Ožalošćenu porodicu", u režiji Jagoša Markovića, uprkos brojnim poslovnim obavezama, zahvaljujući dobroj organizovanosti, najviše vremena posvećuje kćerki Sani. Osmogodišnja devojčica, pored gena barda našeg glumišta, dede Predraga-Pece Ejdusa, u sebi nosi i one od Svetlane Pešić, bake po ocu. A iako je poput mame od malih nogu zainteresovana za scenu, po karakteru joj nije ni nalik.

- Bila sam mnogo stidljivija od kćerke, plačljivija. U tom smislu se “izmetnula” na mog brata Filipa, koji se, po priči moje mame, budio ujutru i pevao, dok sam ja plakala. Sana se raduje svemu, jutru, večeri, rođendanu, doručku, večeri, školi. Voli sve. Dosta je otvorenija od mene, mislim da smo potpuno različite.

Ostatak intervjua sa Vanjom Ejdus pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. novembra!

Maja Gašić

Autor