Brena i Boba Živojinović u novoj "Gloriji": Poštovanje je sačuvalo naš brak

Autor:

12.12.2017 10:39

Foto:

Foto:



Često suočeni s glasinama da se razvode i da u njihovoj vezi ima nasilja, pevačica i nekadašnja teniska zvezda proslavili su sedmog decembra 26. godišnjicu bračnog života i tako na najlepši način pokazali da dvoje slavnih mogu biti srećni i uživati u ljubavi

Jedan od naših najuspešnijih parova, Lepa Brena (57) i Slobodan-Boba Živojinović (54) nedavno su u svom domu sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom obeležili 26. godišnjicu braka. Zbog svoje velike ljubavi, koja je položila test vremena, osećaju se privilegovanim, jer se malo ljudi može pohvaliti dugim i kvalitetnim brakom poput njihovog. Sve ove godine čvrsto stoje jedno uz drugo, i kad je sve u redu, i kad naiđu teški trenuci. Probleme prevazilaze razgovorom, spremnošću da naprave komrpomise, a uprkos činjenici da su ih poslovni putevi neretko vodili na suprotne strane sveta, nisu dozvolili da prođe niti jedan dan da se ne čuju.

Brena: Posle Nove godine idemo svi zajedno na put, na kratak odmor. Tamo ćemo i upriličiti proslavu. Neprestano sam od septembra priželjkivala barem dva slobodna dana jer smo non-stop radili: snimamo dokumentarni film, imamo pripreme za koncerte, organizujemo turneje po celom svetu. Ne može čovek da pobegne na odmor dok ne završi sve poslove.

Boba: Prošle godine smo prvi put svi zajedno otputovali na odmor, i u jednom trenutku sva trojica sinova su nam se zahvalila na svemu jer smo organizovali lepo putovanje. Predložili su da nam to postane tradicija, i rekli da će štedeti pare pošto takva putovanja nisu jeftina. I Breni i meni je bilo izuzetno drago zbog njih, pa smo odlučili da svake godine odvojimo bar dve nedelje za zajednički odmor. Tako da planiramo put na Maldive i Tajland posle praznika, i videćemo gde još.

Ostatak intervjua sa Brenom i Bobom Živojinović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. decembra.

Maja Gašić

Autor