Džef Bridžis i Suzan Geston: Četiri decenije ljubavi na kojoj im mnogi zavide

Autor:

13.12.2017 16:06

Foto:

Foto:



Sećaju se kako su se upoznali kao da je bilo juče.

Glumački par Džef Bridžis (68) i Suzan Geston (64) u braku su 40 godina i dokaz da, uprkos brojnim izazovima koje nose slava i uspeh, prava ljubav ipak postoji. Iskra se pojavi u njihovim očima kada vide jedno drugo još i danas.

Džef je priznao da u novčaniku nosi njenu fotografiju koja je nastala u vreme kada su se upoznali. Bilo je to 1975. godine u Montani. Susan je konobarisala da bi mogla da plaća fakultet. On je tamo snimao scene za film "Rancho Deluxe", a prvi put ju je ugledao baš dok je radila. Kaže da je morao pozvati na sastanak.

- Znao sam da sam ludo zaljubljen u moju suprugu čim sam je video - prisetio se i dodao kako ju je pozvao da zajedno izađu, ali ona je brzo rekla "Ne".

Srećom, nekoliko večeri kasnije slučajno su naleteli jedno na drugo. Plesali su celu noć i "kliknuli". Postali su nerazdvojni. Nakon što je Džef tamo završio sa snimanjem filma, Susan je bez puno razmišljanja otišla kod njega u Kaliforniju.

Iako je ljubav između njih planula odmah, brak je usledio tek dve godine kasnije i to nakon što mu je ona dala ultimatum - ili će se venčati i osnovati porodicu, ili razići. Džef je priznao da je po malo strahovao od obaveze, ali kada je video da će izgubiti ljubav svog života, odlučio je da je zaprosi.

Zvezde koje znaju kako da sačuvaju ljubav i brak: U čemu je njihova tajna?

- Rekao sam sam sebi "Bože, ne mogu pustiti ovu ženu da ode". Video sam sebe kao starca koji razmišlja o toj djevojci iz Montane i stalno se pita "Čoveče, zašto se nisam oženio? - ispričao je.

Zaprosio ju je 1977. godine, a venčali su se pet dana nakon toga.

- Pre braka mislite da će vam se nakon venčanja sva vrata zatvoriti, ali prava istina je ta da otvaranje novih vrata braka vodi u hodnik koji je obložen drugim sjajnim vratima - deci, dubljoj intimnosti, avanturama i svemu ostalom - dodao je.

Umro je na njenim rukama: Ketrin Hepbern i Spenser Trejsi, holivudska ljubav koja je zadivila sve

Nakon 40 godina braka, ovaj sjajni par ima tri ćerke i unuku. Zajedno su radili na 50 filmova.

Kažu kako im je brak sve bolji i bolji svake godine. Bilo je trzavica i nesuglasica, ali uspeli su to da prevaziđu, a to je vodilo sve čvršćoj vezi. Napominju da je komunikacija jako važna i da oni otvoreno pričaju o onome što im smeta - i to na način da ne prekidaju jedno drugo dok govore o tome.

Džef je prokomentarisao vrlo česte raspade ljubavnih veza u Holivudu.

Vivijen Li i Lorens Olivije: Ljubav koja nije znala za granice

- Ako promenite partnera svaki put kada postane teško ili ste malo nezadovoljni, tada ne dobijate bogatstvo koje je dostupno u dugačkim odnosima. Moja supruga me podržava, a to čini da je još više volim - rekao je poznati glumac, a prenosi "Country Living".