Helen Miren zna: 5 saveta za srećan život koji će vam ulepšati dan

Autor:

26.12.2016 12:56

Foto:

Foto:



Ako neko zna da uživa u životu, to je svakako  glumica Helen Miren (71). Ova Engleskinja poznata po vrcavosti i specifičnom humoru, ne propušta priliku da se dobro zabavi.

Za svoje godine kaže da su najbolje, nema problem da se skine pred kamerama, a lascivnim šalama neretko ume mnogo mlađe kolege da natera da pocrvene.

Dobitnici Oskara, Tonija, četiri Emija i tri Zlatna globusa, 2003. je engleska kraljica dodelila titulu dame, što je ekvivalent muškoj tituli viteza. A zahvaljujući besprekornom stilu, magazin "Elle" joj je pre par meseci dodelio i "Legend Award".

Već 19 godina je braku sa rediteljem Tejlorom Hakfordom, a u čemu je tajna njenog uspešnog braka i uopšte srećnog života, glumica je otkrila za "E! News".

U svom stilu, krajnje duhovito, Helen je navela pet saveta kojih po njenom mišljenju svaka žena treba da se pridržava.

1. Nikada nemojte da pijete alkohol ukoliko nešto ne slavite, ili ste zbog nečega iznervirani ili se radi o danu koji se završava na slovo A ili K (dakle, svaki dan u nedelji). I, nikada nemojte da pijete kad vozite.

2. Kad se radi o ljubavi, ne postoje pravila. Nemojte da žurite da se udate. Iskreno, ja sam se udala za Tejlora dosta kasnije u životu i ispalo je sjajno. Dajte slobodu partneru i podržite ga da ostvari svoje ambicije. To je veoma važno u vezi, a bitno je i da bude obostrano.

3. Za stolom za blekdžek uvek podelite asove, osmice i devetke. Verujte mi, to će vam povećati šanse za dobitak.

4. Družite se s prijateljima svakodnevno, pri tom ne mislim preko fejsbuka ili društvenih mreža. Bolje imati tri zaista dobra prijatelja, s kojima iskreno možete da razgovarate, nego 300 "virtuelnih" na društvenim mrežama.

#Dame #HelenMirren

A photo posted by ? Dame_Helen_Mirren ? (@dame_helen_mirren_fans) on Dec 25, 2016 at 4:23am PST

5. Ignorišite sve ljude koji osuđuju vaš izgled. Pogotovo ako se radi o sitnim dušama koji nemaju drugog posla nego da sede ispred kompjutera i komentarišu druge na internetu. 

Maja Gašić

Autor