Poslednja želja legendarnog glumca: Oproštajno putovanje Šona Konerija!

Poslednje putovanje legendarnog Džejms Bonda predstavljaće završni čin u ‘bogatom’ životu čuvenog agenta!

Njegova velika želja bila je da još jednom poseti svoju rodnu Škotsku, pre nego što sklopi oči i napusti nas. Međutim trenutna situacija uzrokovana pandemijom opakog korona virusa dovela je do toga da je takav razvoj događaja bio praktično nemoguć.

Ipak, njegova supruga i velika ljubav 91-godišnja Mišelin Rokbrun, sa kojom je bio u braku neverovatnih 45 godina rešena je da njegovu poslednju želju ispuni. Naravno, udovica legendarnog glumca sačekaće da se steknu svi potrebni uslovi za to.


Evan Agostini/Getty Images Entertainment via Guliver

Evan Agostini/Getty Images Entertainment via Guliver

Podsetimo, slavni glumac Šon Koneri preminuo je 31. oktobra u 91. godini života, u porodičnom domu na bahamima, u snu. Tu vest za ‘Scottish Mail‘ potvrdila je upravo supruga Mišelin, a prenosi ‘People‘.

Želeo je da njegov pepeo bude prosut u njegovoj rodnoj zemlji. – Istakla je njegova supruga, koja je u njegovim poslednjim trenucima bila pored njega.

Pročitajte i: Preminuo Šon Koneri, legendarni Džejms Bond je zauvek otišao sa scene (video) 

Mark Mainz/Getty Images Entertainment via Guliver

Kad god bude moguće i bude bezbedno ponovo putovati, namera porodice je da se vrati u Škotsku sa njegovim pepelom. – Rekla je Mišelin, te nastavila – Želeli bismo da organizujemo ispraćaj i u Škotskoj – nadamo se tome. Ali ne možemo još reći kada će se to dogoditi.

Njegov pepeo će nakon toga biti čuvan sve dok ne budemo u situaciji da putujemo. Ne znamo kada će to biti moguće. – Zaključila je udovica Šona Konerija.

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Michael Loccisano/Getty Images Entertainment via Guliver, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi