Nataša Bekvalac: Majčinstvo je najlepši i najteži posao na svetu

Nataša ističe da će uvek s Hanom negovati odnos majka-ćerka

Nataša Bekvalac je uspešna u svom poslu, ostvarena i jaka žena, ali jedino na šta je slaba su njene ćerke – Hanu, koju je dobila u braku sa bivšim veterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, koju je dobila iz braka sa Lukom Lazukićem. Koliko emotivno reaguje na svoje mezimice dokazala je kada se rasplakala u emisiji dok je gledala pripremljen prilog o odrastanju svojih ćerki, napravljen na osnovu njenih objava na društvenim mrežama.


– Ja mislim da, kada biste bilo kojoj majci izmontirali momente od rođenja njene bebe do sadašnjeg trenutka, uz pesmu… Ja ne znam ko ne bi odreagovao način na koji sam odreagovala ja. To je proces koji se nikada ne završava i na dnevnom nivou sve varira, bukvalno. To je najlepši i najteži posao na svetu – priznaje za “Premijeru” pevačica, koja sa ćerkom Hanom prolazi kroz jedan od najosetljivijih perioda- pubertet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


– I pomaže i laže, mulja… Ja sam sada majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine – kaže Nataša, koja ističe da će uvek s Hanom negovati odnos majka-ćerka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Autor: Gloria.rs
Foto: Marko Vulevic/Instagram/Natasa Bekvalac
Podelite sa prijateljima:
Tagovi