Nakon pet godina tuga je ista – Majka tragično preminulog Marinka Madžgalja neutešna!

Veliki umetnik i još veći čovek napustio nas je prerano. Vest da je Marinko Madžgalj preminuo i dalje odzvanja, a njegovi prijatelji i porodica odbijaju da se pomire sa činjenicom da ga više nema. Iza sebe ostavio je mnogo, poslu je uvek davao celog sebe, a takav pristup vinuo ga je vrlo brzo u sam vrh domaće scene.

Marinko Madžgalj od nedavno našao se i u odabranom društvu. Naime, kao omaž jednom od najvoljenijih glumaca na ovim prostorima, njemu u čast osvanuo je mural u pasažu između solitera na uglu Vlajkovićeve i službenog ulaza u Atelje 212..


Pomenuti mural nalazi se pored onih posvećenih našim legendarnim glumcima Zoranu Radmiloviću i Bori Todoroviću.

Otkrivanju murala prisustvovali su roditelji tragično preminulog Marinka, kao i brojni njegovi prijatelji, među kojima su svoje mesto našli i Ognjen Amidžić, Andrija Milošević, Marko Kon, Tiomir Stanić. A tom prilikom za medije oglasila se i neutešna majka Marinka Madžgalja.

Pročitajte i Dušan Kovačević u novoj Gloriji: Marinko Madžgalj – prijatelj, kum, ponos i tuga

Danas je dan ljubavi i prijateljstva, svi su ga znali po osmehu koji obara sa nogu, radost, uvek radost. Budeš ponosan do neba, bio je jako duhovit, ja sam bila mnogo srećna – prisetila se neutešna majka sa suzama u očima za ‘Kurir‘, pa nastavila:

Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku, živim za nju, ona je predivna, ide na balet – zaključila je.

Pročitajte i Da se ne zaboravi: Pre dve godine napustio nas je Marinko Madžgalj

Autor: Gloria.rs
Foto: memorial service, ataimages
Podelite sa prijateljima:
Tagovi