Lepa Lukić ušla je u 9. deceniju života: Pevačica danas slavi 81. rođendan!

Život kraljice narodne muzike Lepe Lukić bio je pun uspona i padova, razne situacije uticale su na nju u negativnom smislu, ipak nekako bi se svaki put izdigla iz svega.

Turbulentan život u braku s estradnim menadžerom Vladom Perovićem obeležio je njihov buran rastanak. Velika ljubav okončana je neslavnom kada je Lepa svog bivšeg supruga uhvatila u prevari, situaciju je do detalja opisala za domaće medije svojevremeno:


Pročitajte i Lepa Lukić: Nisam zabrinuta, hrabro idem na operaciju

Lepa-Lukic, foto: Marija-Calic

Rekla sam da idem na deset dana u inostransvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremali u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje! Molila me je da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila gardarobu niz stepenice i oterala je napolje – otkrila je Lepa nedavno, a prenosi Mondo.

Iako se oseća odlično, Lepa je svesna svojih godina, te uveliko odvaja novac za svoju sahranu, a jednom prilikom otkrila je i koga je uvrsila u svoj testament.

Pročitajte i Lepa Lukić: Odlazak voljenog supruga

Imam ja kome da ostavim imovinu, imam i mačku i njoj ću nešto da ostavim. Ja imam svoje bratance i njima ću da ostavim imovinu, a mačku ću dati jedan ćošak – poručila je Lukićeva.

Još jedna interesantna informacija o životu legendarne pevačice jeste i njeno pravo ime. Naime, iako je svima poznata pod svojim umetničkim imenom Lepa Lukić, zapravo, njeno pravo ime je Leposava Mušović.

Legendi narodne muzike i jednoj od poslednjih istinskih narodnih pevača želimo srećan rođendan!

Autor: Gloria.rs
Foto: Jelena Jovanov, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi