Sahranjen Igor Bulat: Marko se potresnim rečima oprostio od brata


Novinar i urednik u Radio-televiziji Srbije i brat popularnog folk pevača Marka, Igor Bulat, preminuo je u ponedeljak u 48. godini, posle kratke i teške bolesti.

Komemoracija Bulatu održana je u danas Galeriji RTS-a, na kojoj je govorila Igorova koleginica Rada Đurić.

– Bilo je dovoljno samo desetak minuta da ga zavolite za ceo život. Imao je neodoljivi šarm ozbiljnog dečaka. Imao je veru u pravdu, u promenu, pre svega, u ljude. Istovremeno se svemu smejao, ponekad od tuge, nekad od bola ali uvek od srca i uvek u lice. Igor je u stvari bio jedan sjajan, inteligentan, oštrouman, odgovoran – i novinar i čovek i otac i suprug i sin i brat i prijatelj –  rekla je na komemoraciji Đurićeva, urednica i voditeljaka Beogradskog programa.

Nakon komemoracije na groblju “Orlovača” u 14 časova održana je sahrana, a rodbini, mnogobrojnim prijateljima i Igorovim kolegama, obratio se njegov brat Marko Bulat. 

– Želim da se u ime porodice zahvalim što ste došli svi da ispratimo mog brata Igora. Pozivam sve da dođu na posluženje, da i na taj način ispratimo mog brata Igora, on zadnja tri, četiri meseca nije mogao da pojede ništa i želim da mu i tako odamo počast – rekao je Marko.

 

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi