Ljubav potvrđena i pred Bogom: Ivan Paunić i Milica Jelić se venčali u Hramu Svetog Save (foto galerija)


Nakon što su dva puta su odlagali crkveno venčanje, košarkaš Ivan Paunić (32) i manekenka Milica Jelić (29) zakleli su se danas na vernost pred Bogom u kripti Hrama Svetog Save.

Kako su oboje nedavno izjavili u intervjuu za “Gloriju”, s nestrpljenjem su čekali ovaj dan koji će biti kruna njihove ljubavi, a koja je već krunisana šesnaestomesečnim sinčićem Lukom.

Ivan Paunić: Dani strepnje i borbe za život

– Imali smo građansko venčanje u junu 2017. godine, samo sa kumovima – ispričao je Ivan. – Tada sam igrao u Španiji, a kako Milica kao moja verenica nije mogla da dobije boravišnu vizu, odlučili smo da se venčamo. Iako smo priželjkivali veliko veselje na kome bismo okupili rodbinu i prijatelje iz čitavog sveta da se zajedno proveselimo, u tom trenutku to nismo mogli da ostvarimo.

Mada ima pune ruke posla oko sina, Milica je bila uključena u pripreme za svadbu.

– Nisam od onih modernih mama koje dete prepuštaju dadiljama, nas dvoje smo po čitav dan zajedno, pa sam organizaciju slavlja prepustila ljudima iz hotela. Odlučila sam da dekoracija bude u puderroze i zlatnoj boji. Imaću dve venčanice. U hramu ću nositi tradicionalnu, princeza kroja, primerenu crkvi. Za zabavu sam odabrala dugu, svedenog dizajna, ukrašenu kristalima koji se diskretno presijavaju. Ivan i Luka biće modno usklađeni, sin će imati odelo nalik tatinom. I on će uveličati taj dan, a pošto je tek prohodao, sigurno je da će u hotelu i trčkarati. Naravno, posle nekog vremena odvešćemo ga na spavanje – ispričala je Milica.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi