Kris Prat i Ketrin Švarceneger: Svadba pod kišobranima


Glumac Kris Prat i književnica Ketrin Švarceneger izgovorili su bračne zavete na jednom od najluksuznijih imanja u Americi, a identitet gostiju strogo je zaštićen na veoma originalan način

Popularni američki glumac Kris Prat (39) i književnica Ketrin Švarceneger (29) venčali su se na ranču San Ysidro u Montesitu u Kaliforniji posle skoro godinu dana emotivne veze. Na večnu ljubav zakleli su se na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali rodbina i najuži krug prijatelja, priređenoj na jednom od najluksuznijih imanja u SAD koje se prostire na više od 500 hektara i ima prelep pogled na Tihi okean.

Autorku nekoliko romana i novinarku do oltara je dopratio otac, slavni glumac i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Švarceneger i predao je holivudskoj zvezdi. Mladina majka, američka novinarka Marija Šrajver, koja je kćerku i upoznala sa Pratom u junu prošle godine, bila je zadužena za doček zvanica. Bio je prisutan i Krisov sin Džek (6), kojeg je dobio u braku s glumicom Anom Faris, od koje se razveo prošlog avgusta nakon devet godina braka. Da su nekadašnji supružnici ostali u vrlo dobrim odnosima, pre svega zarad zajedničkog podizanja sina, potvrdila je Ana dolaskom na venčanje svog nekadašnjeg supruga, a mladencima je poželela svu sreću.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. juna!

Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: X 17
Podelite sa prijateljima:
Tagovi