Jovan i Ljiljana Ristovski: Po zori se slavlje poznaje


Proslavljeni glumci, bračni par Lazar i Danica Ristovski, veselili su se do jutarnjih sati na venčanju mlađeg sina Jovana, koji je ušao u brak sa dugogodišnjom emotivnom partnerkom Ljiljanom

Srpski glumački par Danica (63) i Lazar Ristovski (66) ovo leto pamtiće po jednom od najlepših događaja u životu svakog roditelja. Njihov mlađi sin Jovan (27) stupio je u bračnu zajednicu sa svojom dugogodišnjom devojkom Ljiljanom. Delić atmosfere sa slavlja, upriličenog u jednom beogradskom restoranu, trenutke kada mladenci seku belu svadbenu tortu na četiri sprata uz pesmu “Can’t Take My Eyes off You” ponosni otac Lazar podelio je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži uz reči: “Oženismo i mlađeg sina Jovana našom lepom Ljiljanom.”

Premda su mladenci doneli odluku da ne daju izjave za javnost, Ristovski junior je s Glorijom podelio utiske o najvažnijem danu u životu.

– Crkveno venčanje je bilo u kripti Hrama Svetog Save, a građansko i dalja proslava u jednom beogradskom restoranu. Našu dugogodišnju vezu, punu ljubavi, krunisali smo brakom 10. avgusta 2019. godine. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, uz dobru muziku i još bolju atmosferu – kaže Jovan Ristovski.

Stariji sin Lazara i Danice Ristovski, filmski reditelj Petar Ristovski (33), pet godina je u braku sa glumicom Teodorom Ristovski (32).

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Creative Couple
Podelite sa prijateljima:
Tagovi