Šampionka dekoltea: Adriana Lima se razgolitila (Foto)

Autor:

02.09.2021 17:54

Foto:

Foto:

Iako je na Venecijanskom filmskom festivalu pozirala na crvenom tepihu sa novim dečkom, brazilska lepotica uspela je veću pažnju da privuče svojim dekolteom.



Adriana Lima jedna je od brojnih manekenki koje su prošetale crvenim tepihom na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji

Pročitajte i Adriana Lima kao od majke rođena - Manekenka pozira gola na mesečini (Foto)

Ipak, četrdesetogodišnja lepotica izdominirala je izgledom i odevnom kombinacijom, i pokazala zašto se o njoj preko dve decenije govori kao o najlepšoj ženi na svetu. 

Instagram

 

Lepotica je nosila crvenu Etro haljinu u kojoj je, osim njenih dugih nogu, i savršeni dekolte došao do izražaja

Pročitajte i Adrijana Lima otkrila svojih 10 beauty tajni - Menekenka bez ovog proizvoda ne izlazi iz kuće

I sama svesna svojih aduta, svojski se potrudila da ih istakne. 

Instagram

 

Manekenka koju i dalje zovemo "srpska snajka" zbog toga što je bila u braku sa košarkašem Markom Jarićem, sa kojim ima dve ćerke, u Veneciji nije pokazala samo dobar izgled. 

Na crvenom tepihu pojavila se sa novim dečkom, čiji identitet nije otkrila, ali su mediji saznali da se radi o nekadašnjem novinaru, koji se sada bavi produkcijom i glumom, Andreu Lemeru. 

Instagram

 

Za fotoreportere je tom prilikom pripremila pravu poslasticu - pred njima se sočno poljubila sa dečkom, kome je kasnije uputila predivne reči na instagramu. 

- Ovo popodne, sa njim, u Veneciji... Najlepši, najpametniji, najdivniji čovek koga sam srela! Letim, napisala je Adrijana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading