Suze u tišini: Sahranjen Milan Lane Gutović, ispunjena mu je poslednja želja

Autor:

28.08.2021 14:30

Foto:

Foto:

Glumac Milan Lane Gutović sahranjen je danas na groblju u Kumodražu



Nedavno preminuli Lane Gutović, sahranjen je danas na groblju na kojem mu počivaju roditelji. Glumac je za života izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a porodica je ispoštovala njegov zahtev.

Pročitajte i Zbogom velikom umetniku - Preminuo Lane Gutović

Nebojša Babić

 

U porti crkve Svete Trojice u Kumodražu okupili su se neutešni članovi porodice, prijatelji i kolege ne bi li prisustvovali opelu.

Pročitajte i Milan Lane Gutović - Mozak je moja Ahilova peta

Ata Images

 

Prisutni su u miru i tišini ulazili u kapelu da upale sveću, polože venac i da se oproste od Laneta, a među njima su bili Ljubomir Bandović, Andrija Milošević, Aleksandar Srećković Kubura, Dule Savić i Marina Rajević Savić, Goran Sultanović, Aleksandar Dunić, Predrag Smiljković, Ivana Dudić, Irfan Mensur, Vesna Dedić, Dragan Petrović Pele, Milena Vasić, Tanasije Uzunović, Ivana Dudić, Voja Brajović...

Pročitajte i Njegova reč se pamti - Milan Lane Gutović - Nema naroda kome je iskustvo nečemu služilo!

Podsetimo, Gutović je hospitalizovan 13. avgusta, zbog disajnih problema, stanje mu se naglo pogoršalo, pa je priključen na respirator, ali je nažalost, izgubio bitku.

Danu sahrane prethodili su dani tuge kada su se mnoge javne ličnosti i poštovaoci Gutovićevog lika i dela opraštali od njega objavljujući sećanja koja ih vezuju za poznatog glumca i deleći svoje emocije ljubavi i tuge zbog njegovog odlaska.

Komentari. (0)

Loading