Stajaće ovacije za novi film Dragana Bjelogrlića i Katarine Radivojević (Foto)

Autor:

23.07.2021 15:58

Foto:

Foto:

Katarina Radivojević, Anđela Jovanović, Dragan Bjelogrlić i Nela Mihajlović glavne su zvezde novog filma Milutina Petrovića, koji je sinoć imao svetsku premijeru na internacionalnom Palićkom filmskom festivalu.



Stajaće ovacije i gromoglasni uzvici ’bravo’ čuli su se sinoć na internacionalnom Palićkom filmskom festivalu, nakon što je prikazan novi film Milutina Petrovića, Nečista krv - greh predaka, rađen po motivima istoimene knjige Bore Stankovića.

Srpske glumice u provokativnim scenama - Katarina Radivojević i Anđela Jovanović kakve do sada nismo videli

Bila je to svetska premijera filma, kojoj su prisustvovali svetske pozornice dostojni glumci. 

Ivica Vojnić

 

Jednu od glavnih uloga u Milutinovom ostvarenju tumači glumica Katarina Radivojević, koja je blistala na premijeri, iznenadivši prisutne novom bojom kose. Tašanu, lepu i uprkos muci punu života, igra Anđela Jovanović, koja je fenomenalnom odigranom ulogom oduševila sve koji su imali priliku da pogledaju film. 

Ivica Vojnić

 

Film prati priču o Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Pročitajte i Katarini Radivojević objasnila koliko ju je situacija s čuvenom Milevom naljutila - prikazali je kao ludu, dosadnu, ljubomornu

Maestralno ga je odigraoglumac Dragan Bjelogrlić, prikazavši čoveka koji, dok priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe srpskog naroda, "bije bitke" i sa turskim begovima. 

Ivica Vojnić

 

Marko Grabež igra jednog od Hadži Tominih sinova, Nela Mihajlović tumači suprugu, a Milica Gojković snaju kojoj su uzeli sve, uključujući i decu. 

Ivica Vojnić

 

Ekipa filma poklonila se publici nakon projekcije filma koji se nalazi se u Glavnom takmičarskom programu festivala, gde je u konkurenciji za Zlatni toranj za najbolji film, Palićki toranj za najbolju režiju i za Specijalnu nagradu žirija.

Ivica Vojnić

 

Nečista krv - greh predaha beogradsku premijeru imaće 24. avgusta, nakon čega će se naći u bioskopima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Evrope. 

U ostalim ulogama gledaćete Feđu Štukana, Aleksandra Ristovskog, Nedima Nezirovića, Vaju Dujović. 

Ivica Vojnić

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading