Evrovizija 2021. godine privukla je dosta pažnje, a očekivanja, posebno kod nas, bila su velika. Tročlana grupa Hurricane poslata je da prezentuje Srbiju u Roterdamu, a iako su devojke uradile sve što je bilo u njihovoj moći takmičenje su završile kao 15-plasirane.

EBU / Andres Putting

 

Šira domaća javnost, naravno, nije bila zadovoljna učinjenim, međutim, krivca je pronašla u svima osim u nama samima. Bila je govora o nedozvoljenim supstancama, političkim vezama, pristrasnom ocenjivanju.. Ipak, poznati muzičar Aca Lukas smatra da je ipak nešto i do nas i naše organizacije koja nije bila na nivou.

Lukas je u 'Novom Jutru' na televiziji Pink u okviru gostovanja, kao i do sada bez dlake na jeziku opisao situaciju, te domaći mentalitet.

- Nije Evrovizija samo da se pošalje lepa pesma i neko ko lepo izgleda. I kad god smo poslali nekog na Evroviziju, mislili smo da će sam od sebe da pobedi i zato smo prošlo ovako kao sada. Te devojke su napravile sve što su mogle. One. Jedina je bila ta energija koju su pokazale, sve ostalo je bilo loše. Ali to loše ne zavisi od njih. Italijani su ono što mi ne vidimo, priča o drogama je bila posle pobede - istakao je Lukas, te nastavio u jednom dahu:

Pročitajte i Da li je ona nova izabranica Ace Lukasa?

Foto: Boško Karanović

 

- Naši ljudi idu tamo turistički, očigledno da tamo nešto škripi. Mi smo imali uspehe sa Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, Bojanom Stamenović... U pitanju je menadžment, ono što ne vidimo - ističe pevač.

Aca Lukas nije zadovoljan učinjenim, ali smatra da devojke ne snose odgovornost, s obzirom na činjenicu da su dale sve od sebe.

- Ove devojke nisu krive, stvarno. Pesma je mogla da bude i bolja, a možda i nije. One su lepe devojke, ali obukli su ih tragično - nije do njih. Stavili su im sto kila kose na glavu - nije do njih. Koreografija - nije do nji. Stajling, lakovane čizme iz devedesetih - nije do njih. Sve je užasno - ljutito je prokomentarisao Lukas.

Osim kritika na račun organizacije, Lukas je otkrio i da nije preveliki fan muzičkog festivala, ali bi se pod jednim uslovom oprobao na bini istog.

Pročitajte i Počela borba za muzički tron! "Otvori se" počinje veliko finale 64. Evrovizije

EBU / Andres Putting

 

- Ako treba ja ću da odem, ali da odem s pravim ljudim i napravimo pravu priču. A ne da spavam tamo sa ovima koji idu po hotelima i u šopinge... - zaključio je proslavljeni pevač.

Komentari (0)

Loading