Na pravom mestu u pravo vreme: Ovaj potez Marije Šerifović niko nije očekivao!

Autor:

19.05.2021 10:30

Foto:

Foto:

Evrosong u Roterdamu poslednjih dana glavna je tema svetskih medija, a jedna od zemalja učesnica ovog takmičenja je i Srbija, koja, s obzirom na talenat grupe koja nas predstavlja 'puca' na najviši plasman.



Godišnji festival zabavne muzike takmičarskog karaktera ove godine održava se u Roterdamu. Maleni grad iznenada postao je centar zbivanja, a kako su naše predstavnice na pomenutom takmičenju 'Hurricane' po dosadašnjim snimcima izuzetne, ne čudi veliko očekivanje domaće javnosti, te ogromno interesovanje.

Instagram

 

Sanja, Ivana i Ksenija (članice grupe Hurricane) dugo godina zabavljaju publiku na domaćoj sceni, međutim, ovog puta, pritisak javnosti nešto je drugačiji nego inače, a naša proslavljena pevačica i svojevremeno pobednica ovog takmičenja Marija Šerifovič odlučila je da se pobrine da sve protekne u najboljem redu.

Evrosong u Roterdamu u znaku naših devojaka! 

Naime, Marija je iznenada donela odluku da poseti Roterdam. Šerifovićeva je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, te samo njeno prisustvo uliva dodatnu sigurnost, a s obzirom na činjenicu da je i sama bila na mestu devojaka iz 'Hurricane' njen savet sigurno će im biti od pomoći.

Pročitajte i Marija Šerifović - Poverenje je ključ svega, ali lako se gubi

Ako je suditi prema snimcima i fotografijama koje se nalaze na društvenim mrežama, u našoj ekipi vlada odlična atmosfera, a dolaskom Marije Šerifović verujemo svi će biti dodatno motivisani, te rezultat sasvim sigurno neće izostati.

Komentari. (0)

Loading