Večna ljubav

Žena koja je osvojila srce Mikija Manojlovića dve decenije je mlađa od legendarnog glumca i izgleda fenomenalno! (foto)

Autor:

10.05.2021 23:15

Foto:

Foto:

Supruga Mikija Manojlovića javnosti se predstavila nizom uloga u domaćim serijama i filmovima, a poslednjih godina odlučila je da napravi pauzu od scene i posveti se pozorištu!



Iako je dugi niz godina na sceni, čuveni glumac Miki Manojlović trudi se da informacije iz privantog života čuva u svoja četiri zida. Ipak, njegova dvadeset godina duga ljubavna priča nije mogla da promakne domaćim medijima. Miki uživa u srećnom i skladnom braku sa Tamarom Vučković, koja je takođe glumica, a domaćoj publici predstavila se ulogama u serijama 'Broz i ja' i 'Na terapiji', kao i u filmovima 'Simpatija i antipatija' i 'Položajnik'.

Ataimages

 

Iako su joj predviđali blistavu karijeru, Tamara se godinama nije pojavljivala na sceni, već se potpuno posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čija je i direktorka.

Supruga Mikija Manojlovića dve decenije je mlađa od njega!

Miki i Tamara u srećnom i skladnom su braku od 1992. godine, a iako je razlika između njih skoro dvadeset godina, supružnici su mnogo puta do sada istakli da im to ne predstavlja problem. Svoju ljubav krunisali su naslednikom Ivanom.

Youtube Screenshot

 

Kako smo ranije u tekstu naveli, supružnici vrlo retko komentarišu svoj privatni život, međutim u jednom od retkih intervjua u kom su se dotakli svoje ljubavi Miki je otkrio zbog čega susret sa Tamarom smatra sudbonosnim.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu 'Zločin i kazna'. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će proći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - otkrio je Miki za Story.

Pročitajte i "Kralj Lir" gostuje na sceni JDP: Miki Manojlović u ulozi tragičnog Šekspirovog junaka

Youtube Screenshot

 

Kako dalje ističe popularni glumac, on ne bi bio to što jeste da nije bilo Tamare.

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajuči se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih dopirnosio drugim kulturama, kao ni one meni - zaključio je Manojlović za pomenuti magazin.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading