srećna porodica

Kejt Midlton i princ Vilijam proslavili deset godina braka - Jedan detalj ukrao svu pažnju! (video)

Autor:

29.04.2021 21:00

Foto:

Foto:

Kejt i Vilijam proslavili godišnjicu braka. Sve oči bile su uprte u srećnu porodicu povodom deset godina braka princa i Kejt, koji su emotivnim video obeležili poseban dan.



Kraljevksa porodica i stanovnici Velike Britanije nedavno su se susreli s velikim gubitkom. Smrt princa Filipa zavila je u crno komppletnu zemlju, međutim život je morao da se nastavi. Princ Vilijam i Kejt Midlton svima su izmamili osmeh na lice videom koji su objavili povodom deset godina braka. Supružnici su se zahvalili svima na iskrenim čestitkama, a video koji su objavili govori o njihovom porodičnom životu.

gettyimages

 

- Hvala svima na ljubazniim porukama povodom godišnjice našeg venčanja. Neizmerno smo zahvalni na 1' godina podrške koju smo dobijali. Vilijam i Kejt - poručili su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Pročitajte i Princ Vilijam i Kejt objavili porodičnu fotografiju, a ovaj detalj iznenadio je javnost!

Osim Kejt i Vilijama u kratkom videu pojavljuje se i njihovi naslednici, sedmogodišnji Džordž, petogodišnja Šarlot i trogodišnji Luis. Supružnici su se ispred svoje velelepne rezidencije igrali sa decom, a prelepe kadrove snimio je filmadžija Vil Var.

Detalj koji je posebno oduševio javnost bio zaljubljeni pogled Kejt prema Vilijamu, koji dovoljno govori o njihovoj ljubavi i sreći.

Komentari. (0)

Loading