Ogromna tuga

Sve je isto kao nekad, samo njega više nema - Zoran Simjanović ispraćen na večni počinak!

Autor:

16.04.2021 22:15

Foto:

Foto:

Zoran Simjanović sahrana okupila je brojna dobro poznata lica, koji su uputili poslednji pozdrav velikom čoveku i još većem prijatelju i umetniku.



Kompozitor Zoran Simjanović preminuo je u 75. godini života, od posledica pošasti koja je već odnela nebrojeno velikih ljudi. Prijatelji i kolege okupili su se u velikom broju kako bi na večni počinak ispratili Zorana, te izjavili saučešće neutešnoj supruzi Ljiljani Erić, koja je ujedno poslednja i razgovarala sa čuvenim kompozitorom.

ATAImages

 

Na ispraćaju su, pored kolega i prijatelja svoje mesto pronašli i glumac Tihomir Stanić, karikaturista Dušan Pteričić, Željko Vasić, Neverne bebe, Andrija Mladenović, Branko Cvejić, Miša Mijatović. Proslavljeni pevač Željko Joksimović i glumac Dragan Bjelogrlić nosili su kovčeg do večnog odredišta.

Pročitajte i Preminuo Zoran Simjanović: Kako su izgledali poslednji dani velikog srpskog kompozitora

ATAImages

 

Tokom sahrane iz kapele su se čuli zvuci dobro poznatih numera koje je Simjanović komponovao, a posebnu tugu izazvale su reči iz dobro poznate numere 'Cveta trešnja u planini', za film Sabrini centar: 'Sve je isto kao nekad, samo mene više nema'.

Pročitajte i Veliki gubitak za domaću scenu - Preminuo Zoran Simjanović!

 

Komentari. (0)

Loading