Ne propustite: Rade Šerbedžija najavio svoj večerašnji onlajn koncert!

Autor:

09.04.2021 18:30

Foto:

Foto:

Rade Šerbedžija u društvu Gabi Novak, Matijom Dedićem, Majom Posavec i glumcem Goranom Bogdanom. Ovakva kombinacija obećava spektakl



Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija ekskluzivno je u emisiji na K1 televiziji najavio svoj večerašnji online koncert sa prijateljima Gabi Novak, Matijom Dedićem,  Majom Posavec i glumcem Goranom Bogdanom.

Pročitajte i Nije mogao dugo da se nosi s tim - Šerbedžija priznao zašto otac nije želeo da gleda filmove u kojima je glumio!

K1 TV screenshot

 

- Ja sam svoje koncerte napravio da bih ponovo uspostavio kontakt sa mojom publikom na svom jeziku - rekao je Šerbedžija i dodao da deset godina na svom jeziku nije glumio.

- Zato na koncertima i imam toliko poezije. Da bih preneo svoj glumački dar, ako ga imam.

Šerbedžija je otkrio da će koncert otvoriti video spotom za pesmu "Govorila je tako tiho, tiho, tiho”, u režiji supruge Lenke u kome je glavna uloga poverena Goranu Bogdanu, zatvoriti snimkom izvođenja “Ne daj se Ines” sa Arsenom Dedićem, na koncertu u Lisinskom, kao i da je studio već pretvoren u malu kafanu. 

Pročitajte i Rade Šerbedžija - Svoj uspeh u Holivudu ne smatram naročito velikim

K1 TV screenshot

 

- Bez obzira što je moja žena, zaista volim da radim sa Lenkom, - rekao je glumac sa holivudskom karijerom.

- Posebna je. Toliko talentovana, daje prostor mladim glumcima. Žrtvovala je deo karijere zbog mene. Preselili smo se u LA i tokom tih deset godina radila je samo leti na Brionima, - rekao je Šerbedžija prisetivši se i svojih kolega, i prijatelja Ljube Tadića i Petra Kralja rekavši da su to bili posebni, veliki ljudi i veliki glumci.

Koncert možete pratiti preko sajta www.enterio.hr

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Cedomir

10.04.2021 19:40

Nikad ti necu zaboravit filim sa Andjelom Ivice Kicmanovicu