Ivan Ivanović - Prinova stiže uskoro!

Autor:

13.01.2021 14:00

Foto:

Foto:



Ivan Ivanović i njegova izabranica, Anja Petrović, uskoro će dobiti prinovu, što će za voditelja biti drugo dete. Iako su lepe vesti saznali još pre nekoliko meseci, saopštili su ih samo najbližim prijateljima i članovima porodice. Ljubavna priča skladnog para traje četiri godine, a o svom odnosu nikada nisu želeli previše da govore. S obzirom na to da Anja ne pripada javnoj sceni, ta odluka nije iznenađujuća. (Pročitaj: Milica Pavlović – Ponos iznad svega)

Autor popularnog tok-šoua “Veče sa Ivanom Ivanovićem” svoja razmišljanja o različitim temama redovno plasira putem TV programa, ali svoj privatni život uglavnom čuva za sebe. Takav je i bio njegov dogovor sa Anjom još na samom početku veze. Pa ipak, lepe vesti o proširenju porodice procurele su u javnost i obradovale sve one koji vole Ivanovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Ivan Ivanović očekuje drugo dete

Prema pisanju magazina “Story”, Anja se nalazi u poodmakloj trudnoći, a beba bi trebalo da se rodi za koji mesec. Ivan Ivanović već ima bogato roditeljsko iskustvo jer iz prvog braka sa Zoricom Trivić ima ćerku Stašu. Ona uskoro puni 17. godina i nesumnjivo će biti od velike pomoći pri odgajanju mlađe sestre ili brata. (Pročitaj: Prinove kod poznatih – Za mnoge je protekla godina bila sjajna)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Pored Ivana Ivanovića, u bliskoj budućnosti naslednike će dobiti Mirko Šijan i Bojana Rodić, Bogdana i Veljko Ražnatović, kao i Luna Đogani. Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, Frano i Milena Lasić, kao i Sofija Milošević i Luka Jović samo su neke od javnih ličnosti koje su se nedavno ostvarile u ulozi roditelja. (Pročitaj: Milena i Frano Lasić – Nikolas najlakše zaspi uz zvuk fena)

Lana Dedić

Autor