Poslednji pomen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom! (foto)

Autor:

14.01.2021 16:45

Foto:

Foto:



Porodica i prijatelji okupili su se danas u jutarnjim časovima na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana kako bi odali pomen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom.

Nakon što je navršeno 40 dana od smrti pevača, porodica je na groblje došla sa nekoliko imama koji su održali molitvu u skladu s muslimanskim običajima, koji takođe nalažu da se pokojniku nakon 40 dana priredi bdenje.

Foto: Ataimages

Tokom molitve, njegove ćerke Ana i Marija trudile su se da ostanu pribrane, pored Ane prisutan je bio i njen suprug Adil kao i njihov naslednik, Džejev stariji unuk, sedmogodišnji Adrijan. Pored porodice, na pomen su pristigli i brojni prijatelji i poštovaoci rada tragično preminulog pevača.

Pročitajte i Preminuo pevač Džej Ramadanovski

Foto: Ataimages

Među okupljenima svoje mesto pronašli su i pevač Stevan Anđelković, kao i Miodrag Sovtić, suprug glumice Anice Dobre, koji je bio jedan od Džejevih najboljih prijatelja.

Podsetimo, legendarni Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju šestog decembra, u 57. godini života. Smrt je nastupila u snu, usled kardiovaskularnih problema. Sahrana se održala 12. novembra na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, uz zvuke jednog od njegovih najvećih hitova.

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages