Jelena Tomašević emotivnim rečima iznenadila supruga: Sada me, valjda, razumeš

Autor:

18.01.2021 13:43

Foto:

Foto:



Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević odlučili su da pobegnu od urbanog i brzog života kakav sa sobom donosi Beograd, a vreme provode na jednoj od najlepših planina u Srbiji. Par uživa u zimskim čarolijama kakve sa sobom nosi planinska sredina, a svoj boravak tamo odlučili su da iskoriste za još jednu avanturu koja je oduševila njihove obožavaoce.

Jelena Tomašević Foto: instaprntscr

Naime, popularni glumac i njegova voljena supruga odlučili su svojoj ćerkici Nini da prirede pravu čaroliju, te su je odveli na planinu Zlatar, gde svi zajedno uživaju u zimskoj idili i porodičnom druženju. Nedavno je Bosiljčić proslavio i 42. rođendan i to upravo na pomenutoj planini u najlepšem društvu.

- Ivan je konačno uspeo da predahne od obaveza kad asu projekti u Rusiji i Srbiji u pitanju, pa je za svoje dame organizovao putovanje na planinu. Tamo su proslavili i njegov rođendan uz večeru i tortu, ali i šetnju po snegu. Tog dana otišli su i do obližnjeg manastira, posebno dragog Ivanu - otkriva izvor blizak bračnom paru za Blic.

Jedan od najskladnijih brakova na sceni!

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić nepunih deset godinu su u skladnom i srećnom braku, a njihova ćerkica Nina predstavlja krunu njihove ljubavi. Pomenuti par mnogi smatraju jednim od najskladnijih na domaćoj sceni, a svakom objavom na Instagramu oni to iznova i pokazuju.,

Pročitajte i Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili 9. godišnjicu braka, ali na način koji će vas oduševiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

Nedavno je Jelena javno čestitala svom suprugu rođendan emotivnom porukom, uz stihove legendarnog Mike Antića.

- Sad me, valjda, razumeš, ljubav je - kad nekog umeš, ali kad kroz tog nekog i sebe predivno umeš - napisala je Jelena, pa dodala:

- Srećan ti rođendan, ljubavi - na šta je Ivan odgovorio - hvala ti srećo za sve!