Dragana Mirković želi samo jedno: Imam pravo na to!

Autor:

19.01.2021 15:20

Foto:

Foto:



Jučerašnji dan bio je poseban za Draganu Mirković. Naime, pevačica je u svom porodičnom domu u Beču gde živi sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem i decom Markom i Manuelom proslavila svoj rođendan.

Folk zvezda Dragana Mirković oduvek je priređivala proslave za pamćenje, okružena porodicom ali i velikim brojem prijatelja. O njenim neverovatnim zabavama danima se govorilo, a nesvakidašnja atmosfera danima bi se prepričavala.

Ovaj, 53. rođendan ipak, proslavila je nešto drugačije. Zbog pandemije korona virusa, te oštrih mera koje su propisane ogromna zabava je izostala, a Dragana je to iskoristila kako bi se maksimalno posvetila porodici, te uživala u vremenu provedenom sa svojim najmilijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Opšte je poznato da je Dragana Mirković žena od stila, a to je i ovog puta demonstrirala, kada je na slavljeničkoj fotografiji pozirala u elegantnoj plavoj toaleti, uz veliku slavljeničku tortu koju su krasili njeni inicijali, a njena rođendanska želja ovog puta razlikovala se od pređašnih.

- Danas je moj rođendan i imam pravo da poželim želju. Želim da nam se vrate naši životi, da deca ponovo imaju detinjstvo bez maski, a da se ljudi grle i ljube, želim... Želim da opet živimo - poručila je Dragana.

Pročitajte i Dragana Mirković kakvu do sada niste videli: Pevačica uživa u prazničnoj idili!

Dragana Mirkovic, Foto: Instagram prntscr